keresés menü

Partizsinór, bulikaraván, mókavonat: programajánló a LONG A$$ hétvégére

giphy

A múlt heti szétszóródós, ahogy esik úgy huppan-stratégia után most egy egyenesvonalú buliajánlóval jövünk a hosszú víkendre. Kilenc szuper program, amiket különösebb átfedések nélkül meg lehet tekinteni zsinórban. Aki ezt abszolválja, és szelfikkel bizonyítja, azzal jövő héten feltétlenül készítünk egy interjút!

SZERDA: Lanuk, Tigrics, Drone Travolta @ Kontra
Rögtön itt van a hétvége legsúlyosabb programja. A Lanuk kezd szétcsavart elektronikával, majd jön a téli álmából felébredő Tigrics, végül a Drone Travolta zajos drónja sújt le.

SZERDA: Tetőterasznyitó: Ben Pearce @ A38
A Kontrából kábé három megálló az A38 Hajó, ahol az új tetőteraszt avatják Ben Pierce szettjével. Magyar részről pedig Jumpski, Bergi és Tolo tolják hajnalig.

CSÜTÖRTÖK: Mayberian Sanskülotts @ Kontra
Nagy kedvencünk, Mø betegség miatt sajnos offolni kényszerült a majálisozást. Állítólag nyáron azért pótolva lesz a møka. Így azonban a koraesti időpontra a kápmegyeri Mayberian Sanskülotts lépett elő favoritnak. Csodaszép, sebzett dalok fura gitártémákkal, zavarbaejtő vallomások és lakótelepi dívaság a maximumon.

CSÜTÖRTÖK: Maximillion Dunbar @ Lärm
Aztán irány a belváros! A Bounce vendégeként érkezik a Lärmbe Maximillion Dunbar a hiphop és house között ingázó tengerparti pszichedeliájával. Aztán lájvol Asio Otus, valamint dj-zik Clashbro, Prsly & Eyto.

PÉNTEK: Big Mountain Country @ Trafik
A RNR666 most egy olasz punkrock-zenekarral száll be a hétvégi bulikaravánba. Sörlocsolás lesz és agyeldobás, valamint a magyar Dope Calypso is bemutatkozik. Ők egy új, budapesti trió.

PÉNTEK: Marcelo Vasami @ Lärm
Éjjel aztán ismét Lärm, az argentín Marcelo Vasamit és az ő sötét groove-jait látja vendégül a Hi!Fly. Már most többen attendoltak, mint ahány jegy van, úgyhogy ajánlott itt az elővételezés!!!

SZOMBAT: Mykki Blanco @ A38
Szombat estétől pedig ki is lehet költözni az A38-ra. Jön ugyanis kortárs hiphop egyik legizgalmasabb figurája, a meleg, fekete, zsidó Mykki Blanco, aki különcségén túl zeneileg is izgalmas. Ha csak egy bulira mégy el a hétvégén, ez legyen az!

SZOMBAT: ASAN Label Night @ A38
Mykki Blanco felforgató szerepjátéka után pedig csak fel kell sétálni a tetőteraszra, ahol az ASAN kollektíva bulija vár jövőbemutató ütemekkel. Hogy kik ők? Itt elmesélik maguk.

VASÁRNAP: Talontométer – Elődöntők @ A38 
Vasárnap pedig már közvetlenül ebéd után, kettőtől folytatódik az A38 hagyományos tehetségkutatója. Középdöntő révén itt már tényleg azokat lehet megtekinteni, akikkel a közeljövőben is számolni kell majd. Első körben most a tíz legjobb világzenei fellépő jön.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥