keresés menü

Nyert páros belépőt Shigeto budapesti turnézárójára!

A japán gyökereire utaló középső nevét használó Shigeto igazi michiganiként apja jazz és Motown-lemezei bűvöletében nőtt fel. Középsuli után három évet először New Yorkban, majd Londonban tanult jazzt. Végül Brooklynba visszatérve alkotta meg védjegyszerű, bensőséges soundját az absztrakt hiphop és a kortárs elektronikus törekvések keresztezésével. Zenéje egyértelműen beatorientált, mélységében viszont gazdagon hangszerelt, fogós trekkekről van szó.

Így:

Az estét a Makrohang nyitja egy speciális szettel, amiben már egy hang nem maradt az általunk is dícsért decemberi EP-jükből. Cserébe a készülő lemez témáiba nyerhetünk betekintést, illetve először kíséri őket NOTWO élő vizuálja.

Majd az Urbanplayer régi olvasói által nagyon jól ismert Iamyank veszi át a stafétát, hogy ráhangoljon Shigeto szettjére. A főszereplő után pedig Yapo melankolikus hiphop-beatjeire lehet bóloganti.

Na de akkor, jöjjön az a játék!

  • A kérdés az, hogy melyik évben jelentek meg Shigeto első trekkjei?
  • A választ az info@urbanplayer.hu emailcímre várjuk május 15-én, pénteken a déli harangszóig bezárólag.
  • A sorsolást ezután nem sokkal le is zavarjuk – a helyes megfejtők között.
  • A nyertest pedig még pénteken kiértesítjük, hogy egy – vagy ha volt már jegye, akkor kettő! – emberkét bevihet magával a hajóra.

Hajrá!