keresés menü

Most akkor ezt a partit te szervezted?

A fenti kérdést teszi fel a Zeneipari Hivatal vadonatúj kurzusa, az ElectriCity, és nem csak felteszi, de megválaszolni is igyekszik ma este 7 órától a Kolorban. Buli helyett kerekasztal, rezgő mélyek helyett beszélgetés lesz.

BudaorsKolor-17

A fókuszban pedig az alábbi kérdések lesznek:

Átalakult, illetve folyamatos változásban van a hazai e-zenei szcéna, hogyan tudnak a közönség igényeivel lépést tartani a szervezők, úgy hogy közben még is minőségi de rentábilis eseményeket szervezzenek?

Mennyire fontos a hazai előadók – DJ-k és producerek – támogatása és bemutatása, miért alakult ki hogy a klubestek kötelezően külföldi sztárvendégeket mutatnak be és egyre kevesebb a hazai tehetségeket felvonultató est? Hogyan befolyásolja a romkocsma-kultusz a hazai klubéletet?

Komoly kérdések. Akik pedig megpróbálják lereagálni őket: Lobenwein Norbert, a sok híres magyar fesztivál főszervezője a Balaton Soundtól a B My Lake-ig, Szilágyi Norbert (Sikztah), a The Etiket és a Dum Dum Feszt szervezője, Turza Tamás, az A38 és a Technokunst promotere, DJ Beta, és Czimmer Tamás, a Soundhead főszerkesztője.

electrccc

Mostanában egyre többen tesznek fel ilyen kérdéseket, nemrég például a hasonló témákat körüljáró Party / Trend / Kultúra konferencián jártunk a hajón, és gyanítjuk, hogy ez nem is az utolsó ilyen dilemmázgatás. Ja, a Zeneipari Hivatallal kapcsolatban meg ebben az interjúban igyekeztünk helyre tenni a dolgokat – akit érdekel a zenei menedzsment, az feltétlenül olvassa el.

Ami pedig a ma esti esemény illeti, annak itt a Facebook-oldala.

Tűz tartalom 🔥