keresés menü

Ma este Central European Fashion Days after a Designer Drumsszal, vasárnap Aloe Blacc

Miután mindenki betárazott jó zenékkel a hétvégére (akár mondjuk az általunk ajánlott kiváló lemezekkel), és felhúzta velük a saját hangulatát annyira, hogy már kedve is legyen megmoccanni ebben az agylohasztó időjárásban, annak elmondjuk, hova érdemes.

ankertafter

Ez itt az első ajánlatunk, szombat estére, aminek van egy jelentős előzménye is: a Design Terminál egyik legnagyobb szabású hazai rendezvénye a feltörekvő közép-európai tervezőket (vagyis nem csak magyarokat, de cseheket, lengyeleket és szlovákokat) bemutató Central European Fashion Days, aminek programszériája ma tetőzik a Millenárison, divatkonferenciával, dizájnvásárral, na meg persze a leginkább várt kifutós divatbemutatókkal. Akit ez érdekel, annak ide klikk, akit meg csak ennek a lelazultabb, informálisabb utórezgései, a BP Shop friss kollekciójával meg egy elég jónak ígérkező bulival – hiszen a jövő zenéit megvillantó Designer Drums áll majd a pult mögött -, az az Ankert felé vegye az irányt este 10 után. Facebook-esemény!

aloeb

Hogy a Class FM szervezi a hónap egyik legnagyobb dobását, az elsőre furcsa, másodikra meg kit érdekel, a lényeg, hogy szóljon jól és ne könyököljenek le a marketingeslányok: Aloe Blaccet szállítják le ugyanis a Zöld Pardonba, este 7-re, vagyis azt az embert, aki a kétezres években megmutatta, milyen sokoldalú tud lenni a neo-soulnak hívott műfaj. Igaz, ahhoz, hogy felfigyeljen rá a világ, kellett ez a szupersláger (lásd a videót lejjebb), de a hitelességén még így sem esett csorba, ami nagy ritkaság – úgyhogy máris lehet visszaigazolni a koncertet itt, mert ez tényleg nagy lesz. Reméljük. Mi is.