keresés menü

Lil Nas X a country után a Nirvana-életműbe tenyerelt bele

Az utóbbi idők egyik legvalószínűtlenebb slágere volt a Lil Nas X Old Town Roadja, amiben a country-t és a trapet hozta közös nevezőre. A repper most előállt egy újabb dallal, amiben a refrén dallammenete egy az egyben a Nirvana In Bloomját idézi.

A vicc az egészben, hogy Lil Nas X-et is úgy kellett erre figyelmeztetni, mert korábban nem hallgatott Nirvanát. Azóta azonban már ledealelte a dolgot a néhai rockzenész lányával, Frances Bean Cobainnel, így Kurt Cobain társszerzőként fel lett tüntetve a Panini című dalban.

Lil Nas X, az év slágerét Amerikára szabadító country-rapper megénekeltet egy teremnyi kisiskolást, és ennél vidámabbat ma nem láthatsz

Remélhetőleg mindenkinek megvan, de akinek nincs, akkor most legyen meg, hogy a 19 éves csávó az Old Town Road című dalával úgy robbant be 2018 végén, hogy még Drake rekordját is bedöntötte az egy hét alatt elért streamek számában (a kanadai szupersztár az In My Feelingsszel 116 millió lejátszást ért el, Lil Nas X pedig 143 millát, gyakorlatilag a semmiből, elsőszámos előadóként).