keresés menü

Lil Nas X, az év slágerét Amerikára szabadító country-rapper megénekeltet egy teremnyi kisiskolást, és ennél vidámabbat ma nem láthatsz

Remélhetőleg mindenkinek megvan, de akinek nincs, akkor most legyen meg, hogy a 19 éves csávó az Old Town Road című dalával úgy robbant be 2018 végén, hogy még Drake rekordját is bedöntötte az egy hét alatt elért streamek számában (a kanadai szupersztár az In My Feelingsszel 116 millió lejátszást ért el, Lil Nas X pedig 143 millát, gyakorlatilag a semmiből, elsőszámos előadóként).

Nyilván szerepe van ebben annak, hogy emberünk olyan végletesen fülbemászó plusz COOL módon mixelte össze a trapet és a countryt, hogy a életkortól, nemtől, származástól stb. függetlenül azonnal képes elcsavarni a fejeket. És akkor most elment egy suliba, ahol ez történt:

Lil Nas X Surprises Elementary Students

Lil Nas X surprised these elementary school students and they LOST THEIR MINDS. 🤯😱🤯

Ahogy egy kedves barátom kommentálta, “csodálatos, ahogy összehozta az országot ez a dal.” Mármint Amerikát. Nekünk is jól jönne egy ilyen.

Ráadásul időközben a country-legenda Billy Ray Cyrus is beszállt a buliba, a közös klipjük már 92 milliós megtekintésnél jár:

Tűz tartalom 🔥