keresés menü

Könnyű egy játék: bulizva nyerheted meg a Budabeats legújabb vinyl-kiadványát!

Az őszi szezonra a Gólyába költözik a Soul Cure dj-párosa, DJ Gandharva és DJ Von Yodi, mondván talán ez a legbefogadóbb terület ma Budapesten, ahol a klasszik hiphop mellett jól mutat a libanoni pszichedelikus szintizene, valamint a csöpögős soul és a kortárs house is. A lényeg, hogy mindez kizárólag vinylről szóljon.

Első bulijuk jövő pénteken, azaz szeptember 24-én jön, amit egy játékakcióval vezetünk fel. Mivel ugyanis a Soulcure fele, DJ Gandharva egyben annak a Budabeatsnek is a főnöke, ahol ugye a híres Linda-kislemez is megjelent, felajánlott egy példányt kisorsolásra a label legfrissebb vinylkiadványából.

A kislemezen DJ Gandharva két régi kedvence szerepel, amik még sose voltak újra kiadva vinylen és az eredeti példányok igen ritkák, főleg jó állapotban. Át is adjuk neki a szót:

“Az A-oldal egy fantasztikusan vidám brazil zene, amitől csak mosolyogni lehet, míg a B-oldal megmutatja Latin-Amerika gitáros, húzósabb oldalát is.”

A játékot nem bonyolítanánk túl. Aki szeretne magának a kislemezből egy fizikai példányt, annak nem kell mást tennie, mint megnyomni a Going-ot az >EVENTÓNÁL< illetve elküldeni szeptember 22-e, csütörtök délig az info@urbanplayer.hu-ra, hogy

“KELL”

Mi sorsolunk, átvétel pedig majd a buliban. Aki pedig nem nyerne, az se keseredjen annyira el, hiszen a kislemezt a helyszínen is meg lehet majd vásárolni a dj-pultnál.