keresés menü

Kanye West kórházba került

Az NBC News megerősítette, hogy valami nagyon nincs rendben a jézuskomplexusos rapperrel – ahogy arról tegnap mi is írtunk. Több forrásra hivatkozva írják, hogy hétfőn kórházba került, ezzel együtt pedig a turnéját is felfüggesztették.

Úgy tűnik, ez már kicsit több Yeezy szokásos figyeleméhségénél és PR-akcióinál. A legutóbbi koncertjein fura dolgokat művelt: bár már lezajlott az elnökválasztás, éltetni kezdte Trumpot (kapott is booo-t a közönségtől), de kirohanást intézett Beyoncé és Jay-Z ellen, majd három szám után elhagyta a színpadot, és nem is tért vissza oda. A napokban ráadásul ilyen rejtélyes lo-fi divatfotókkal árasztotta el a saját Instagramját:

A TMZ-vel más források azt közölték, hogy Kanye a kimerültség szélére került, nem bírja el a turné terhét a számos divattevékenysége mellett.

Kanye nem először kavar bizarr mikroviharokat maga körül: az MTV Video Music Awards-on lezavart performansza, amiben a mikrofont is elragadta Taylor Swifttől, hogy közölje, nem ő érdemli meg a díjat, máig elevenen él a popkultúra emlékében, mint ahogy az is, amikor kijelentette, hogy 2020-ban elnökjelölt lesz.

Kórházban viszont most van először. Reméljük, azért hamarosan jól lesz.