keresés menü

Nincs otthon tévéd? A Justice-nak toronyban áll!

A villanyelektrós francia duó körül a kétezres évek közepén jóformán felgyulladt a levegő, a Szigeten egy negyed bélyeget sem lehetett volna leejteni, amikor itt jártak, de az elmúlt öt évben mintha eltűntek volna. Aztán most nyáron megindul a mozgolódás, először jött ez a szám, aztán meg ez a szám, mindkettő visszakapcsolt fokozatú örömittasdiszkó-zsánerben, Xavier de Rosnay egyenesen azt mondta a saját új dalaikról, hogy azok olyan érzést közvetítenek, mint amikor ülsz az autóban a legjobb barátoddal, a szerelmeddel és a gyerekeiddel.

Aztán jött a hír, miszerint egy világhírű étterem séfjének kajafotója inspirálta a Justice új lemezének artworkjét, és innentől már nem volt nehéz azt érezni, hogy nehéz lesz hibázniuk.

És tényleg, hiszen az új videójuk is úgy tartja az arculatukhoz tapadt, neonfényű, vibráló, de az analóg múltba visszatekintgető képi világot, hogy nincs erőltetve, de ami a legfontosabb, simán kurva jó hangulata lesz tőle az embernek. Thomas Jumin rendező ehhez huszonöt darab, 1987-es gyártmányú tévét helyezett egymásra, a többit meg nem mondjuk el.

November 18-án jön a Woman című harmadik nagylemez!

Tűz tartalom 🔥