keresés menü

Világhírű étterem séfjének kajafotója inspirálta a Justice új lemezének artworkjét

Ez itt egy egészen hihetetlen történet, de annyira, hogy túlságosan hihetetlen ahhoz, hogy ne legyen igaz. Mert az oké, hogy érkezőben van a népszerű francia elektronikus duó új albuma, a Woman, ami állítólag egy kikapcsolós, vidám lemez lesz, és a megjelenés előtti hajrában általában illendő megfelelő promóciós kampányt kanyarintani mellé, de ez a sztori egyszerűen túlságosan egyben van, hogy azt gondoljuk róla, csupán a profi marketinggépezet dobta ki magából.

Kezdjük ott, hogy a Justice nemrég megosztotta a leendő anyag borítóját:

Ami érthető módon koppintotta az állakat a padlóra, mert káprázatos kontextusba helyezte a duó emblematikus, masszív keresztjét. Ma viszont az is kiderült, honnan az ötlet, ami elég csavaros:

A többször is a világ legjobb éttermének kikiáltott koppenhágai Noma sous chéfje, David Zilber tavaly szilveszter környékén a szintén meglehetősen nívós párizsi Le Chateaubriand étteremben vacsorázva kiszúrta a Justice-os Xavier de Rosnayt a vendégek között. Ezért odaköszönt neki, mert imádja a zenéjüket. Amikor Xavier számára világossá vált, ki szólította meg, teljesen felvillanyozódott, ugyanis az új album borítóját történetesen a séf úr egyik képe ihlette, akinek ezt el is mondta felvillanyozódva. A menő szakács azt hitte, a Justice-tag a 35 milliméteres fotóinak egyikére gondol, ugyanis a főzőcske mellett hobbifotózik is.

De tévedett:

a képet a séfes instagramjára töltötte bő egy éve, és vörös pálmamoszat olaját ábrázolja, amit rombuszhalhoz infúzionált, vagy valami ilyesmi.

Így néz ki az ominózus poszt:

View this post on Instagram

Infusing søl oil.

A post shared by David Chaim Jacob Zilber (@david_zilber) on

Hát ennyi. A lemez megjelenése pedig november 18-ra van kiírva. Senki ne felejtsen el aznap valamilyen skandináv halkülönlegességet fogyasztani!

Tűz tartalom 🔥