keresés menü

Itt vannak a hétvége legfontosabb budapesti buliállomásai

Péntek

Nils Frahm @ Akvárium
A német zongoravirtuóz a klasszikus zene és a kortárs elektronika metszéspontjában csinált valami olyat, ami előtt nem csak a kritikusok állnak vigyázállásba, de a tömegek is gyülekezni kezdenek a neve hallatára.

Farbwechsel-tarkóbarnítás @ Corvintető
Havonta egyszer farbwechseles előadók játsszák az oridzsinál soundtrekket a nyári naplementékhez a Corvintető legtetején. A sort most pénteken A i w A, akivel minap csevegtünk, Spector Man és Sammy T Thompson kezdik.

Babylon Club  @ Corvintető
A mindenféle basszuszenékben érdekelt Babylon Records legénysége szintén a Corvintetőn kiadói estezik. Lesznek: B:Azta, Stas, Skrude és Hataah. Műfajilag meg dubsteptől trapig minden a javából.

Ich Bin N!ntendo @ Auróra
Az Aurórában pedig kísérleti zajpunkra lehet izzadság formájában kiereszteni a hétközben felgyűlt feszkót.

Szombat

Lick The Click! SUNBURST, az első idei @ A38 orrterasz
A legjobb szabadtéri és dunamenti hauz-sorozat 2015-ös első felvonásának kell az első szombati programként itt állnia, mese nincs. Crimson, Chrom és Isu továbbra is szállítja a minőségi villanyzenét napszúrásig, de inkább az este leszálltáig. Az első ilyen mindig dinamit és szuper közösségteremtő és meghatározó és így tovább, érkezzetek korán, és ne feledjétek a koktéleksönt!

Rework @ LÄRM
A stuttgarti, ám magyar vonatkozással is bíró Rework tavaly már csinált egy olyan bulit, ami állítólag akkora királyság volt, hogy ha fele olyan lesz most, már az is az év bulija lesz csont nélkül. New wave-vel hűtött funkyk és diszkók lesznek egyébként.

Küss Mich All Day Happening @ BOTB
Egész napos vásár és buli egy csomó underground kiadó és zenész részvételével Küss Miches szervezéssel. Már délután háromtól indul a móka, úgyhogy az is beugorhat nézelődni, akinek más tervei vannak szombatra.

Szabó Benedek és a Galaxisok @ A38
Az évtized elejének lo-fi-szcénájából talán legmesszebbre jutó Zombie Girlfriend Benedek mutatja be második szólólemezét megújult kísérőzenekarával, de a megszokott generációs érvényű témákkal.

Tali itt is, ott is, amott is!