keresés menü

Hol és merre lehet dilizgetni a hétvégén Budapesten?

Péntek

MNDSGN @ Toldi
Ejtsd: Májdizájn. A kultikus Stonesthrow kiadó hiphop-soul keverékekben utazó beatgyártója a Nightdrive jóvoltából lájvol a Toldiban.

Sunset Boys of Lost Styles @ Corintető Terrace
A hétvége hivatalos megnyitását hat órától vezényli Suhaid, Shuriken és Bahama Káosz triója. Nem létező műfajokból összertakott szexfilmzenék a naplementében. Vagy valami hasonló lesz a műsor.

No Basement Is Deep Enough @ Higgs Field
Az Easterndaze szervezésében mutatkozik be a szerb-belga kazettakiadó három. Három totálisan kívülálló előadó valahonnan az underground alól. Vetítés, kazettasimogatás, zaj, drone-folk és pszichedelia várható. Talán.

Dawn Of Humans @ Müszi
New York perpill legizgalmasabb hardcore punk-performansza érkezik a Müszibe egy olyan bulira, amire simán rá lehet mondani, hogy ha idén csak egy punkkoncertre mész, akkor ez legyen az! Egyébként a frontember magyar származású és van egy olyan számuk is, hogy “Puci, Faszfej, Kurva Rendörök.

The Stanley Maneuver Goes Feel @ Vittula
6+ órás dj-szettel foglalja el a The Stanley Maneuver a Vittulát egész péntek éjjelre, hogy megmutassa a Zene legszebb arcát. Ízelítőmix errefelé.

Szombat

Lick The Click! Sunburst @ A38 Orrterasz
Szombaton pedig tényleg menjen ki mindenki a szabadba. Nem is ajánlunk olyan bulit, ahova BE kell menni. A Lick The Click! triójának sunburstös kiadása sokak számára alap szombat délutáni program. Mi se először mondjuk, hogy érdemes megjelenni. Kezdés kettőkor.

BAR 72 Disko Kugle Nacht @ wndrlnd
A margitszigeti csodaországban szintén kettőkor kezdődik a szombat esti láz minőségellenőrzött hauzokkal és diszkókkal. Rakják: Solar Gravity, Cirrus, Sazabio, Vittorio Waxman, Soundbank és Chrom.

HouseTető Speciál @ Corvintető Terrace
A belvárosi lustáknak és a durván másnaposoknak pedig még mindig ott van a Corvintetőnek is a teteje, ahol a CultUs csapata csapatja. Vendég Dr. Zoidberg az NVC-ből. Indulás pedig úgyszintén kettőtől.

Tali mindenütt!