keresés menü

Életigenlő és érzelemdús töltet: The Stanley Maneuver podcastje

Az alább hallgatható anyag egyébként Zovek és DJ Szefi hétfő reggeli tilosos műsorában, a Felkelőkben állt össze. Könnyed műfaji és földrajzi határátlépések csinálják meg az életigenlő feelgoodot minden erőltetett, karneváli eklektika nélkül.

De erről meséljen az elkövető!

“Általában véresen komolyan szoktam venni a publikusnak szánt mixeket, alaposan megtervezem őket, mert sok mindent akarok belesűríteni és tudom, hogy mit akarok kikerekíteni az egészből. Ezzel szemben ez most egy teljesen spontán felvétel. Kicsit be akartam melegíteni és felavatni pár újabb lemezt. Igazából egy könnyed kis cucc, ami ízelítőt ad a pénteki hangulatokból.”

Na, de mégis mi lesz ez a péntek éjjeli The Stanley Maneuver Goes Feel?

“Mindig vonzottak az ilyen maratoni dj szettek. Nagyon jó kihívás és nagyon jó lehetőség is egyben. Nem csak azért, mert kényelmesen, kapkodás nélkül el lehet kalandozni sokfelé a zenében, hanem mert így sokkal könnyebben kialakítható egy közvetlen kapcsolat az emberek és a zene között, mélyebbre lehet menni. Könnyebb megtalálni a közös nevezőt és építeni rá, mert nem vész el az energia és ebben jó lubickolni. Ez passzol is a Vittulához, ahol amúgy is mindig az a legfontosabb, hogy együtt vannak azok, akik épp ott vannak.”

Andris Eyto néven a Bounce-ból vagy polgári nevén Tesla.wavról lehet ismerős. Előbbi csapatban bulikat szervezett és dj-zett, utóbbi zenemagazint pedig szerkesztette és kiváló tartalmakkal töltötte meg. Ennek a két történetnek azonban már vége, most hétvégén a The Stanley Maneuver nevű projektjét kormányozza vissza a budapesti éjszakába. Pénteki vittulás gigaszett után szombaton a Lärmben is el lehet csípni.

Becsekkolok a pénteki esti kalandra!

Trekklist:

01 Lena Platonos – Μάγισσες
02 Don’t DJ – Raign
03 Ghost Town – Riverrun
04 Walter „Whiz” Whisenhunt Orchestra & Gloria Ann Taylor – What’s Your World
05 Sunny Ade & His African Beats – Ja Fun Mi (Instrumental)
06 House of Spirits – Keep Holding On (Peaking Lights dub)
07 Gary Davis – Gee Dee
08 Rick The Godson Wilhite – Saldubsa
09 Ebo Taylor – Peace On Earth

Követés Facebookon
Követés SoundCloudon
Követés Mixcloudon