keresés menü

Hogyan nem bolondulnak meg a legnagyobb DJ-k a folyamatos éjszakázástól? A legnagyobb DJ-k elárulják!

Teljesen valid téma lett az elmúlt időkben az éjszakai élet és az egészséges élet összefésülése. Ma már nem az az elsődleges, hogy szétkenje az ember a tudatát a klub sörtől tapadó padlóján, hanem az, hogy legyen have fun, legyen kifaszulás, de úgy, hogy azért ép bőrrel jöjjünk ki belőle. Hogy mennyire aktuális mindez, azt az olyan sztárok esetei is mutatják, mint a zártosztályra került dubstep-kisisten Benga, vagy az öngyilkos gondolatait bevalló Kid Cudi.

A Mixmag felkérésére most az elektronikus zene néhány meghatározó karaktere árulta el, hogy ők hogyan maradnak rendben, amikor klubról klubra, fellépésről fellépésre járnak.

Skream: mindig figyelek arra, hogy kajáljak, mielőtt elindulok

Britország egyik legfontosabb exportcikke a kérdésre rögtön a táplálkozással válaszol, ami jól mutatja, hogy nála ez a központi elem, hogy ne őrüljön meg. Azóta igyekszik könnyű dolgokat enni, amikor egyszer Malával Amerikában egy steakhouse-t látogattak meg, utána kishíján eldőltek az alvástól a színpadon. Amikor a hotelszobájában van, igyekszik aludni, de ez gyakran zeneválogatásba és rendszerezésbe torkollik – viszont van egy fontos biztonsági takaró az életében, ez pedig a saját csaja, aki szerencsére nem is a zenéből jön, viszont mindig pozitívan tudja tartani a gondolkodását.

Skream

Kornel Kovacs: minél többet utazok, annál inkább odafigyelek magamra

A magyar származású svéd azt mondja, hogy a hétvégézések után egyre gyakrabban vesz ki még a következő hét elején is egy-két szabadnapot, hogy lenyugodjon. Ehhez jön még hozzá az, hogy elkezdte jobban gondját viselni a lakásának, hogy az otthonlétben is megtalálja az egyensúlyt. Plusz régebben szuperfitt volt, szeretné ezt a vonalat is ütni is kicsit, most például megy az Államokba turnézni, amiről azt mondja, az edzőtermek mekkája, úgyhogy mindenképp tesz egy túrát azokban is.

Kornel Kovacs

Eclair Fifi: másnap meglátogatom a helyi botanikus kertet

Hudson Mohawke női partnere, a LuckyMe kiadó Budapestet is megjárt rezidens DJ-je első körben a precíz pakolásra esküszik. Piperés neszeszer, zsebes táska, mind nagyon fontos! Különben ő is olyan szétszórt lesz, mint a göncei a szállodaszoba padlóján. Megtanult továbbá a gépen aludni, mert szerinte nem számít az a kiesett kis egy órácska, ha később hosszútávon a pihenéssel kifizetődik. “Amint leszáll a gép, úgy libbenek ki belőle, mint a fény!” – mondja. Egyébként igyekszik könnyűeket kajálni, de van nála mindig folyékony B12-vitamin is, ami mindig felpergeti, és segít akkor is, ha épp nem tud enni. A buli másnapján pedig igyekszik helyben felkeresni egy botanikus kertet. Oslóban, Párizsban, Antwerpenben például imádta őket, mert frissítő hatással bírnak.

Eclair Fifi

Moxie: már másodszorra nézem a Sopranost

A BBC Radio One műsorvezető-lemezlovasa szerint a tény, hogy a laptopján filmek és sorozatok vannak, már számtalanszor megmentette reptereken. Ezen túl nagyon fókuszál arra, mit tesz a testébe ételügyileg, és bár régen félmaratonokat futott, ma a turnézgatások miatt erre nem nagyon van ideje, de szeretne visszatérni ebben a kerékvágásba. Azért persze edz, amikor és amennyit csak tud. És mindig van nála több palack víz, szerinte igazi életmentő, mindig annyit iszik, amennyit bír.

Moxie

Patrick Topping: egyre gyakrabban játszok józanul

A több mint 300 ezres Facebook-táborral rendelkező producer azt mondja, azóta ritkítja az italozásokat, hogy tavaly Ibizán egy záróbuli után kipróbálta az egy hónapnyi antialkoholizmust (nem merünk belegondolni, mi történhetett azon a partikán). És rájött, hogy szuperül élvezi az éjszakákat így is. Persze az sem utolsó, hogy az asszisztense a saját barátnője, aki már tud vele utazni is mindenhova, ez pedig balanszba helyezi a dolgokat.

Patrick Topping

Vonatkozó írásaink itt és itt: