keresés menü

Kid Cudi: depresszió és öngyilkos gondolatok miatt rehabra mentem

A zeneipar nem csak a folyamatos teperés miatt kemény terep, de azért is, mert nem tűri a gyengeséget, a megbicsaklást. Folyamatosan kúlnak kell lenned. Ezt a dubstep-félisten Benga is kimondta tavaly, amikor a világ tudomására hozta, hogy átmeneti visszavonulásának súlyos okai voltak: olyan mentális zavarok, amik miatt gyakran kivetkőzött magából. Még a zártosztályba is beleegyezett, annak ellenére, hogy tisztában volt, ez a bélyeg nyomot hagy majd a karrierjén.

Most újabb zenész húzta le a tabut a vécén, és árulta el, iszonyatos problémákkal küzd: a tízmilliós Facebook-táborral rendelkező poprapper Kid Cudi.

View this post on Instagram

A post shared by Willis (@kidcudi) on

Alig pár órával ezelőtt fogant posztjában letaglózóan őszintén fogalmaz:

“Szégyellem, hogy egy hős és vezető vagyok sokatok szemében, miközben kénytelen vagyok beismerni, hogy hazugságban éltem.”

Majd azzal folytatja, hogy a depresszió és az öngyilkos gondolatok annyira elhatalmasodtak rajta, hogy saját magától kórházba vonult.

“Nem vagyok rendben. Azóta nem vagyok, hogy ismertek.”

Azt is írja, hogy ha most ezt nem adja ki magából, akkor lehet, hogy tesz magával valamit. Úgyhogy ezt most ki kellett fejeznie. Azt, hogy egy “őrületesen erőszakos vihar tombol” a szívében megállás nélkül, és nem tudja, milyen megnyugodni, milyen relaxálni (ezek egyébként valóban a depresszió mániás szakaszának klasszikus ismertetőjegyei). Gyötrő gondolatzavarai miatt pedig már a házat sem hagyja el egy ideje.

Végül bocsánatot kér, ha ezzel bárkinek csalódást okoz, de ígéri, visszatér, megerősödve, újjászületve. “Egy szarnak érzem és szégyellem magam, sajnálom” – zárja sorait. Mi a saját, témához illő számával kívánunk neki hatásos felépülést: