keresés menü

Házibulihangulat lesz mindenfele a hétvégén! Programajánló

hazika

Múlt héten ugye elvontatták az A38 Hajót, a producerek és a zenekarok pedig ha nem is téli álmot alszanak, de otthon kémiázzák az új hangzásokat, próbatermekben pötyögik a tavaszra szánt új számaikat. Így a januári hétvégék is inkább arról szólnak, hogy lemegyünk a megszokott helyekre egy italra, ahol a pesti éjszakák elnyűhetetlen arcai hidalják át a befőttes szezont. Közben nem is sejtjük, hogy ez a laza házibuli-hangulat igazából orosz rulett, mert az alábbi néhány program közül kettő legalább hatalmasat fog szólni, és ha véletlen belenyúlsz, akkor garantáltan a napfelkeltével fogsz csak lefeküdni. Jó szemezgetést! :)

PÉNTEK: P.I.M.P. Péntek @ Központ
A Monday Session sosem megfeszülő házigazdája, Mr. MSTRS vezényli az év első stricitalálkozóját a Központban, ahova rögtön 2014 legforróbb beatjeit ígérik!

pimppp

PÉNTEK: Are You Straight? @ BOTB
A kúlság másik fellegvára a Beat On The Brat egy talán még forróbb témával játszik pénteken: melegklub-kompatibilis zenék lesznek – elhagyva az unalomig játszott, közhelyes darabokat. Hetero vagy? Na, reggelre talán már nem leszel az! Segít: Tonyó, Brandon, Gasman, Tóbibali (!!!), Lady Gagarin és mások.

bi

PÉNTEK: Aarion + Nightdrive @ Toldi
A nemrégiben friss imázsvideóval előrukkoló Aarion a Nightdrive-val csinál egy szupermenő bulit a Toldiban. A nem-gyenge, irányadó lájnáp pedig így fest: Headshotboyz, Zovek, Eirik, Nakedkool, Robbing For Crack, Moroncsik Ádi és természetesen Szobahipszter Ákos – hogy ott legyen a köbön a kúlság.

PÉNTEK: Beat Diktatúra III. (DJ Bootsie & Benski) @ Fogas Ház
MOST PÉNTEKEN ÚJRA KICK SNARE HIHAT ÖNKÉNYURALOM! – harsog az ítélet a buli facebook-eventóján. Tehát DJ Bootsie és Benski buliztatják a kihirdetett tematika mentén és némi jótékonykodás után a Fogas Házat.

SZOMBAT: Lick the Click! Sunburst Edition @ kolor
Szombaton a Isu, Chrom és Chrimson, azaz a Colos Trió veszi elő a nyári napfényt a kolor sötét pincéjében. Felhőtlen hangulat és hatalmas télfelejtés várható.

SZOMBAT: Monkey 6 X Bounce @ Instant
Ezzel párhuzamosan a Bounce és a Monkey 6 kollektívák fognak össze az Instantban, hogy belenézzenek, ha nem is a napba, de legalább a tánczenék jövőjébe kiforgatva a múltjából. Játszanak: Mr. Hi, Eyto, Bergi és Sirmo.

SZOMBAT: Viage Vs. Popméter @ BOTB
A Beat On The Bratben pedig indie rockos gitárok és posztpunkos szintik csapnak össze a két házigazdacsapat jóvoltából. Itt állítólag fröccs és vér is fog folyni! ;)

Találkozunk mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥