keresés menü

Na, már meg is érkezett a (time-lapse!) videó az A38 kiemeléséről

a38k

Ahogy jeleztük – és tettek így sokan mások, hogy mára már az is tudja, aki sosem bulizott a gyomrában, van egyáltalán ilyen? -, az A38 Állóhajó elbúcsúzott egy időre a Petőfi híd budai hídfőjétől. És most kiraktak egy videót arról, hogyan zajlott a kiemelés, hogy aztán megkezdődjenek rajta az egészségügyi munkálatok.

És kirakjuk mi is. Tessék:

Egyik kedvenc programszervezőnk, Turza Tomi (akit láttunk már olyan élethelyzetben is, amikor ezer emberrel szemtől-szemben kellett bejelentenie, hogy nem érkezik meg az aznapra várt fellépő, szóval egy bulifelügyelő élete sem mindig tejfel) egyébként elmondta nekünk, hogy a hajó ideiglenes elvonulása nem jelenti ám azt, hogy csak lógatják a lábukat:

Abszolút nem áll meg az élet, mert míg a hajó távol van, ugyanúgy szervezzük a bulikat, írjuk a szerződéseket, töltjük a naptárat. A különbség most csak annyi, hogy nincsenek este koncertek és partik, amiken bent kellene dolgozni, így az ember nem gyakja le magát sem fizikailag, sem agyilag annyira, több energia marad a gép előtt ülős-odafigyelős fázisra. Van egy pót-irodánk a városban, úgyhogy munka az van továbbra is, csak a helyszín változott.

Másik kedvenc hajós dolgozónk, az Urbanplayernek mixet is készítő Bergi pedig végre elmondhatta magáról, hogy életében először a rakparton nézhet Barca-meccset. Mert a hajó hűlt helyét is vigyázni kell:

bergibarcahoppacska

Tűz tartalom 🔥