keresés menü

Felcsútiaknak a belépés ingyenes! Hétvégi programajánló

mac

A hétvége ismét a lé vége, legyen szó pénzről vagy lőréről, úgyhogy annak rendje szerint megsúgjuk, milyen bulikban tudjuk mindkettőt leapasztani.

PÉNTEK: Add2Basket, Jaffa Surfa, Bal5000 @ Toldi
Három DJ, akik körbezenélték már a house-t és technót egyaránt tartalmazó szettjeikkel a fél világot, New York-tól Shanghai-ig, most arra vállalkoznak, hogy megtáncoltassák a szilveszterből ocsúdó Budapestet. Nem kis kihívás, de remek opció a tavalyi év legmenőbb helyén kezdeni a 2014-es buliévet.

PÉNTEK: Tom Select, Faktor X @ Anker’t
Néhány utcával arrébb Tom Select és Faktor X kezdenek hasonló partizánakcióba, hogy megcsinálják az afterek afterjét ezen a döbbenetesen üres péntek estén, hogy azért aki akar, tudjon hova menni. Aki tud még valamit, mondhatja kommentben!

SZOMBAT: cSoPort Együttes @ Lumen Kávézó
A szombati buli előtt érdemes a Mikszáth téri Lumen Kávézóban kezdeni az alapozást, ahol a legkirályabb magyar impro-szörf-akármi trió, a Dorota két tagja, Somló Dávid és Porteleki Áron keresik az elhalványuló hangzások mögött a sokkal fontosabb mozgást. “Felcsútiaknak a belépés ingyenes!”

SZOMBAT: Dynamite MC @ Corvintető
A Rewind szervezésében jön az év első fontosabb külföldi fellépője, a drum and bass és a hiphop határvidékén elnyűhetetlenül szövegelő Dynamite MC. Rewindilag pedig Palotai, Cadik, MC Zeek és Zosha zenélnek.

SZOMBAT: Food Not Bombs Budapest @ Kontra Klub
Szociális indíttatású buli sok harcore és/vagy punk zenekarral: Crippled Fox, Exterminating Angel, Human Error, Fuseism, Mudpie, Norms, Rákosi és Wroongg! A kezdeményezésről olvasni és csatlakozni hozzá itt tudtok.

SZOMBAT: Shadam & Mentalien all night long @ Kolor
Elmélyülés helyett magasban lebegés könnyű garázsok és hauzok szárnyán, ingyen az alagsorban.

shadment

SZOMBAT: 80’s Metál Nite @ BOTB
A Beat On The Bratben pedig egy időutazás lesz abba a korszakba, amikor még a kőkemény riffek, az őrületes hajkoronák és a dögös ruhák voltak a kúlság szentháromsága. Hogy egész pontosan mik is lesznek? “Twisted Sister, Judas Priest, Dokken…Ozzy, Scorpions, they all rule!” – mondja az ajánló, és persze előkerül majd csomó elfeledett vagy a nagy bőségben b-oldalra szorított csoda. DJk: Jehova, Magnes, Mez, Thormentor.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥