keresés menü

EP premier: 6T (iamyank & skrude) – French Fries

“Az imPro Schoolban tanítottam Skrude-ot. A csoport legtehetségesebb diákja volt és iszonyat tempóban fejlődött. Hamar előkerült a kollab lehetősége, viszont sokáig nem találtuk a közös irányt, annyi volt csak meg hogy mindenképp csináljunk valamit.

Aztán szép lassan körvonalazódni látszott, hogy a nem túl szofisztikált, beat alapú, kemény, de nem visítós zene lesz a közös halmaz. Majd néhány hónappal ezelőtt villámcsapásszerűen ért a footwork hangulata. Megnéztem YouTube-on minden interjút és dance battle-t amit csak találtam a témában. Hamar összeállt a kép, és csak rátett, hogy tíz év dobos múlttal a zeneírásban a ritmikák a kedvenceim. Skrude rögtön rákapott az ötletre, és megindultak a zenék” – nyilatkozott nekünk nem szűkszavúan Yank.

“Egyből biztos voltam abban, hogy ASAN-on szeretném megjelentetni, hisz anno Zomblaze-nek is azt mondtam, hogy oda az ilyen kipattanó szikra-szerű dolgokat tervezem.”

Yank idézte nekünk kedvenceinek, a juke és footwork zsánerben itthon már egy ideje kísérletező Uffalo Steeznek a szavait is arról, hogy ez még egy nyers, szűz műfaj, de nagyon benne van a levegőben, és csak őszintén lehet hozzányúlni. Úgyhogy tessék, lehet tesztelni, hogyan nyúlt hozzá a 6T, hat darab koppanósan kemény trekk, elsőként itt:

6T a Facebookon: www.facebook.com/6Tbeats 
EP cover: atosworkforu.tumblr.com

Tűz tartalom 🔥