keresés menü

DJ Overdose csütörtökön a LÄRM-be jön, megkértük, hogy tüzeljen fel minket parázs zenékkel. Megtette!

Van egy frissvonalas budapest kiadó, a Dalmata Daniel. Agyas elektronika a mesterségük címere. És van a Pinkman label, ami hasonló szellemi műhelyként funkcionál – csak hollandföldön. És ők most összeálltak egy feszes lineupra, amiben hollandok és magyarok is vannak. Mindez nem véletlen, hiszen a két vállalkozás nem most talált egymásra. Csütörtökön lesz a közös szeánszuk az Akácfa utcában, és szerintünk megérdemlik a promót, mert ha fagyni is fog kint, forró élményekkel lehet gazdagodni odabent.

Hogy ezt mindenki elhiggye, megkértük az este főszereplőjét, DJ Overdose-t, hogy dobjon be a közösbe pár kedvenc trekket némi kommentárral. Tízre gondoltunk, annyi nem lett, de lejjebb kiegészítjük a sort a szervezők segítségével!

Leonardo Martelli – Leonardo

“Pofás kis elektró trekk, aminek tök sajátos megszólalása van. Le a kalappal előtte! Ezen az EP-n két másik szám is van, amit igencsak kedvelek.”

Bad Rey – Vin Rouge Installation

“Ez a párizsi Pantruche kiadó legelső megjelenése, nem hallottam még ennél dzsesszesebb elektrót. Olyan hibrid ez, amit rohadt nehéz megszülni, de Bad Rey pikpakk összedobta.”

Conway – Reject 2

“Egy ideje nem voltam nagyon benne a hiphopban (régen viszont nagyon is – a szerk.), vagy megöregedtem, vagy elmúlt a műfaj aranykora. Viszont ez a csávó és a társa, Westside Gunn teljes gőzerővel rántja vissza a karcos New York-i stílust az arcunkba. És itt még csak nem is rakja oda magát teljesen!”

https://www.youtube.com/watch?v=jlqHNZ42bDc

Anquette – Let’s Rock & Roll Y’all ( X-Tended Mix )

“Ez a szám teljesen kész, csomó különféle beat van benne, a lábdob őrület, a hájpolós kiabálás és az elképesztő reppelés is szuper, és csak megy és megy előre.”

https://www.youtube.com/watch?v=bRU66khJZYM

+ még pár estére hangolós nóta, hogy kerek legyen, kicsoda DJ Overdose:

Klasszikus túladagolás:

Bréktáncos atmoszférákban:

Nyári romantika, saját vágású klippel:

És még ez is ő, mármint az alteregója:

Ez meg az Alden Tyrellel közös projektje, szubkulturálisan kultikus cucc, és amit sokan nem tudnak róla, hogy még régi country lemezeket is felhasználtak hozzá hangmintázásilag. Meg hát a kuplerájos klip!

A volt csajával meg például ilyet csinált:

https://www.youtube.com/watch?v=tAw6DkJCD4w

Csütörtök = TÁNC TÁNC TÁNC