keresés menü

Olyan szaga van a hajadnak, mint a Nintendónak!

Távolról indul a történet, de érdemes végigolvasni: a Dessert For Dinosaurs ötlete még Rumi Zsófi fejéből pattant ki, aki a nemlétező zenekarokhoz lemezborítót tervező Wannabe Records munkatársa volt.

Ködöböcz Gabó és Sallai Laci pedig azt találták ki, hogy milyen király lenne az egyik ilyen fiktív zenekart életre kelteni. Egészen odáig mentek a valóra váltásban, hogy az egyik Dessert For Dinosaurs lemezborító mögé egy komplett lemezt tettek.

Ugye megvan a magyar zenekar, aminek előbb volt lemezborítója, mint tagjai és számai?

Mivel azonban volt még ezen zenekar név alatt egy másik lemezborító is, ezért most folytatódik a történet, és hamarosan érkezik a Your Kisses Taste Like Lego Bricks! című folytatás, amiről tudjuk is mutatni az első nyilvános számot, a Your Hair Smells Like Nintendót:

Sallai Laci így mesélt az új anyagról:

“Mióta kész lett az első lemez, egy koncertünk volt az Aurórában, ahol Gabóval ketten játszottunk egy dobgéppel kiegészülve, viszont a dobgép annyiszor megakadt meg minden, hogy elhatároztuk, hogy őt nyugdíjba vonultatjuk.

Igazából nem is akartunk több fellépést, de Bók Tomi elhívott minket Egerbe játszani, IDE, úgyhogy erre az egy alkalomra kiegészültünk egy teljes zenekarrá, Szabó Benedek basszusgitáron és Bradák Soma dobon lesz a két másik tag ezen az egyszeri alkalmon.”

Kiadó zenekarok nélkül: bemutatkozik a Wannabe Records