keresés menü

Chance The Rapper azt üzeni: minden nap gyönyörűséges! És Jessie Ware, Wyclef Jean meg még egy csomóan is ezt üzenik ebben a dalban

Chance The Rapper az elmúlt évek egyik legjobb dolga, ami történhetett a magát mindig túl komolyan vevő, marcona és maszkulin hiphoppal. Ezt már megírtuk akkor is, amikor az albumát választottuk meg a hét szórakoztatóipari bombalemezének, és úgy tűnik, csak nem akarja lejjebb rakosgatni a lécet. Nem rakosgatta lejjebb akkor sem, amikor beszállt James Blake mellé, meg akkor sem, amikor összehozta ezt a videót. Egyszerűen felvillanyozó és Pozitív Karmától Duzzadó, bármit csinál.

Most meg micsinál?

Egy ideje már előadogatja a legnagyobb fesztiválokon egy 90-es években elstartolt rajzfilmsorozat, az Arthur főcímdalát (amit eredetileg Ziggy Marley-ék írtak) a maga olvasatában, de most kitolt egy stúdióverziót is. Amiben olyanok eresztik ki a hangjukat, mint Wyclef Jean, Jessie Ware, Francis And The Lights, Elle Varner, Eryn Allen Kane, The O’my’s, Peter Cottontale és Donnie Trumpet!

Mintha csak mindennapi elkenődésekre készült volna “ez az egyszerű üzenet, ami a szívből szól”:

Itt az eredeti rajzfilmdal is: