keresés menü

Belerongyolni a hétvégébe: itt a legfrissebb buliiránytű!

bele2

A mostani hétvégére nem jutott olyan kihagyhatatlan, kötelező dolog, mint múlt szombatra a technokunstos Karenn, ezúttal inkább a kiegyensúlyozott minőség jellemzi Budapestet. Ez azért jó, mert nem kell folyamatosan az órákat nézegetni, nyugodtan lehet sodródni az éjszakával. Jöjjenek a legfontosabb csapásvonalak:

* PÉNTEK *

A hétvége taktikája az lesz, hogy van egy masszív kiindulópont, ami jó alapozásnak és kulturális feltöltődésnek is egyaránt. Onnan aztán toronymagasból lehet fejest ugrani a szélrózsába, ami meg szór, ahová szór. Pénteken ez a kiindulópont az amerikai avantgarde rock kultikus figurájának, Carla Bozulichnek a koncertje lesz a Mikában. Az ezérféle műfajban alkotó, élőben állítólag lenyűgöző énekesnő előtt a mi Carlánk, az UH Demo kapcsán már megsüvegelt Tulipán Máté játszik a Carla Under Water nevű egyszemélyes projektjével.

Aztán jön a péntek éjjeli magasugrás biztonságosan kibélelve mindenféle bulikákkal! A Toldiban egy kócos, hülye fejeket vágó japán forma, Tomoki Tamura játszik Tom Select prezentálásában:

A kolorban a Sticky Beats duója, TMX és Brandon táncoltatnak újdiszkóval és hauzokkal, a játékba pedig bekapcsolódik blogunk egyik szerzője is Bronks álnév alatt:

Az Ötkertben Andy Butler dj-zik a Hercules & Love Affairből a Phenomenon szülinapján:

Lärmben pedig az olasz származású Deep88 játszik ínyenc house-t:

* SZOMBAT *

A szombati kiindulópontkét a Ches Smith And These Arches nevű, csomó jeles művészt felőlelő New York-i formáció egyensúlyozik a kompozíció és az improvizáció határmezsgyéjén a Trafikban.

Aztán ismét szóródás: A Kontrában a világhíres Farbwechsel jeles figurái lájvolnak azoknak, akik nem akarnak a Trafótól messze menni:

Az A38 Hajón többek között Alexkid játszik a ’90-es évekbeli francia rave-szintér képviseletében:

A Gozsduban a Colos Trió csinál remélhetőleg feltöltött táncteret:

A Vittulában pedig részeg dj-k játszanak punkot és garázst a még részegebb publikumnak:

* VASÁRNAP *

Vasárnap estére pedig egy nagyszerű férfi, King Khan érkezik a Kuplungba vagy kilencedmagával, hogy toljanak egy kis szuperszexi garázsrockot fúvósdzsungellel megtámogatva:

Tali mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥