keresés menü

Bedőlni látszik a jubileumi ötvenéves Woodstock

Mint arról mi is beszámoltunk, egy őrületes, Santanától Miley Cyruson át Vince Staplesig érő lineuppal jelentkezett be a Woodstock Fesztivál eredeti szervezője az ötven éves jubileumra.

Tegnap azonban a fesztivál pénzügyeit intéző cég egy közleményt adott ki, miszerint nem fog megvalósulni a rendezvény, mert nem biztosított, hogy az eredeti rendezvényhez méltó legyen, illetve a résztvevők és a fellépők biztonságágáért sem tudnak a jelen állapot szerint felelősséget vállalni.

Santanától Vince Staplesig ér a félévszázados Woodstock fellépősora

A szervezők rögtön cáfolták is ezt, mondván a bejelentést megtevő cégnek ilyen közleményhez semmilyen joga nem volt. Ugyanakkor olyan hírek is vannak, hogy több más szervezőcéggel is felvették a kapcsolatot, de senki nem akart beszállni a hiányzó tőkével.

Nagyon úgy tűnik, hogy az eredeti szervező, Michael Lang az ötven éves tapasztalataira alapozva akart ismét egy nagyot dobni, de azóta sokat fordult a világ, és teljesen átalakult a fesztiválbiznisz. Abból pedig, ha valaki megfelelő felkészültség nélkül megy neki egy ilyennek, már jól tudjuk, hogy semmi jó nem fog kisülni:

Dokumentumfilm készült a fesztiválról, ami a legnagyobb fagyivisszanyalás volt az influenszerkultúrának

Kár érte, a jelenkori klímahelyzet árnyékában különösen aktuális lett volna egy méltó Woodstock-ismétlés.

innen