keresés menü

Az Anonymous betalálta a Prodigy bohócát, mert állítólag rókákra vadászott

Január elsején számolt be arról a Daily Mail, hogy Keith Flintnek meglehetősen konzervatív, vidékies módon nőtt be a feje lágya. Essexben él, ahol van egy 18. századi kocsmája, lovakat tart, sőt még egy vadászversenyen is elindult egyikőjükkel, ahol a hatodik helyet szerezte meg.

Úgy fest, ez a cikk nem kerülte el a nemrégiben az Iszlám Államot is befenyítő Anonymous figyelmét sem, mert egy videóban üzentek Flintnek, amiből az is kiderül, hogy nekik némiképpen többről van tudomásuk, mint amit a Daily Mail megírt.

https://www.youtube.com/watch?v=HhuUhzH0o_k

Konkrétan azzal vádolják a 46 éves tánczenei legendát, hogy rókákra vadászik. Bizonyíték gyanánt egy megnyilazott cuki őzet is mutatnak, bár ebből közel sem lehet biztosra venni, hogy Flintnek köze lenne a dologhoz. Noha olyan felvételek is vannak, ahol ő vagy egy hozzá hasonló ember nézeget puskákat. Hozzá kell tenni, hogy nem puszta állatvédős vádról van szó, hiszen Angliában perpill tilos rókára vadászni.

Az Anonymous azzal is odaszúrt a frontembernek, hogy milyen ellenmondásos, hogy rendszerellenes számokkal futott be, most meg konzervatív Tory-bűnözőkkel lóg.

“Keith megölt egy szarvast, ezért az Anonymous politikailag megöli őt”

– fordul konkrétra a fenyegetés. Majd a végén egy év ultimátumot adtak neki, hogy leszámoljon ezzel a fajta élettel.

Keith Flint nem sokkal a vádak nyilvánossá válása után a Prodigy Facebook-oldalán válaszolt, miszerint igen, Essexben él és van néhány lova. És ugyan részt vett egy ilyen nyomvonal-vadászaton, de csak kilovaglás volt, NEM VADÁSZTAK TÉNYLEGESEN ÉS NEM IS ÖLTEK ÁLLATOT, így tiszta a lelkiismerete. Egyébként nem is jött be neki a dolog, így – tette hozzá – nem lesz folytatása.

A Prodigy tavalyi lemezének a borítóján és a zenekar facebookos coverfotóján is egy róka látható, erről a videóról nem is beszélve.