keresés menü

A Weezer kibeyoncézta a tökéletesen szégyentelen házibulilemezt

Az a hangulat egészen biztos, hogy mindenkinek megvan, amikor egy házibuliban a társaság rászabadul a YouTube-ra, és mindenki elhagyja a zenebuzi énjét, és egymást váltják totális összevisszaságban és műfaji korlátok nélkül az alapvetően együtt kiabálható dalok. Azonban mindenki csak azt énekli, amit ő maga tett be, de azt is csak addig, amíg nagyjából az első refrén magasságában át nem kapcsolja valaki.

Nos, miután a Weezer tavaly óriásit ment a Toto-féle Africa feldolgozásával, most a semmiből kiadott egy cover-albumot Teal Album címmel az előző bekezdésben ecsetelt hangulatot idézve. Nyilván az Africával indul a menet, aztán van Sweet Dreams, a Black Sabbath-tól a Paranoid, a TLC-től a No Scrubs, de a legjobb ha végignézitek a trekklistát. Szédületes:

Egy valami maradt le: a hozzáadott érték. Mert itt tényleg csak annyi történik, hogy a Weezer eljátssza ezeket a dalokat úgy, ahogy vannak, és kész. Művészi nullpont, de tényleg.

Reméljük is, hogy a lemez valahány tétele akkorát megy majd, mint az Africa! Annyi azonban biztos, hogy mostantól nem kell részegen tülekedni a YouTube előtt házibulik alkalmával, hanem elég betenni ezt a lemezt.

Ezután különösen érdekes, hogy milyen lesz a zenekar márciusra ígért, komoly lemeze, a színes albumaik sorozatát vélhetően lezáró Black Album.

Ez az installáció a Namib-sivatagban végtelenítve játssza a Toto-féle Africát

Tűz tartalom 🔥