keresés menü

3 zene, amivel megfelelően bebikázható ez a hétfő: Thundercat, Aiden Grimshaw, Wave Racer

Flying Lotus kiadójától, a Brainfeedertől importáljuk az első számot, ami igaz, hogy egy hónapja jött ki, de egyrészt nem volt az olyan régen, másrészt annyira tökéletes soulfröccs, hogy még fél év elteltével is megosztanánk. A zene mögött a géniusz basszeros és dalnok Stephen Bruner, azaz Thundercat áll, akinek két éve volt utoljára szóló alakítása – miközben azért közreműködött olyan remekelésekben, mint Kendrick Lamar legutóbbi, minden kritikust térdre kényszerítő albuma. Azóta kijött a teljes minilemeze is, menjetek rá arra is, szép pontokat kapott.

Aiden Grimshaw-val folytatjuk a sort, aki egy spanyol producerrel, MEMEB-bel tér vissza, illetve egy bugyborékoló basszusvonalú future jam-mel. Város egyik feléből a másikba ingázásokhoz tökéletes kísérő! A Virtually Married egyébként arról szól, milyen meglepően hamar képesek változni a dolgok, és milyen nehéz visszaemlékezni, hogy milyenek voltak azelőtt.

https://soundcloud.com/aiden/aiden-grimshaw-virtually-married

A PC Music feltűnése óta nagyon tudunk lelkesedni a direkt idióta, futurista barbipopzenéért, ami kellő távolságból szemlélve egészen szórakoztató tud lenni. Az ausztrál Wave Racer hosszabb szünet után tért vissza egy hasonlóan bolond darabbal a SoundCloud-köztudatba, aminek jobb címe nem is lehetne annál, hogy Flash Drive. A rágógumi az új eki! Szép hétfőt: