keresés menü

Ő fogja játszani Tupacot a repperről szóló életrajzi filmben, és tényleg a kiköpött mása

A TMZ nevű bulvárlap rántotta le a leplet: Demetrius Shipp Jr. a becsületes neve az embernek, aki a nyugati part leghíresebb lelőtt repperét fogja alakítani egy nemsokára napvilágot látó filmben. Rágugliztunk, sok fotót nem találtunk róla, de a Facebookon viszont sikerrel jártunk, tessék, róla van szó:

Azok a csillagszemek!

Nem csodálkozunk, hogy annak ellenére esett a választás Demetriusra, hogy a neve gyakorlatilag ismeretlen a színészvilágban, állítólag csak egyetlen filmben bukkant fel eddig (viszont már vadul veszi a drámaórákat, amióta rá osztották a szerepet). Különösen nagyot tombol az ijesztő hasonlóság, ha egymás mellé tesszük az igazit és a nem igazit:

Van egy misztikus mellékszála is a hasonlóságnak: Demetrius apja egyszer személyesen is találkozott Tupac-kal. Hogy ez játszott-e bármekkora szerepet abban, hogy a filmet rendező Benny Boom választása a zöldfülű színészre esett, nem tudni, mindenesetre Boom maga nagyon is otthonosan mozog a kamera mögött, hiszen olyanoknak gyártott már klipet, mint LL Cool J, 50 Cent, Sean Paul, Nas vagy Nicki Minaj.

Nemrég egyébként beszámoltunk arról is, hogy Kína jobbról előzné Hollywoodot, és megcsinálták a saját, Tupacról szóló, szürreális mozijukat.

Tűz tartalom 🔥