keresés menü

Érmével működő minidiszkó lett néhány berlini telefonfülkéből

Hallottunk már olyat, hogy wifi-hotspottá vagy napelemes tetelefontöltővé alakítottak át telefonfülkéket, sőt könyvtár és akvárium is lett már a kor által meghaladott kabinokból. Berlinben azonban egy minden eddiginél célszerűbb módját találták ki az újrahasznosításnak.

A Deutsche Telekom első körben három telefonfülkét alakított át alig egy négyzetméteres klubbá, azaz egész pontosan Telediskóvá. Ebből kettő különböző berlini klubokban van elhelyezve, egy pedig mobil, tehát szállítható oda, ahol épp égető nagy szükség van egy talpalatnyi bulira.

Úgy működik az egész, hogy némi érme beszórása után bezárkózik a bulihiányos ember vagy néhány fős társaság a diszkógömbbel, fényekkel felszerelt, füstöt és előre szelektált zenét is biztosító kabinba, majd elkezdi művelni a baszatást, szeletelést, tombolást vagy csak egy kis táncot testmozgás gyanánt.

És ezzel még nem ér véget a dolog. A bulizásunkat ugyanis személyigazolványfotók formájában meg is tudjuk örökíteni, sőt még letölthető videót is készíthetünk a szűkkörű eseményről.

Egymillióan azért, hogy Budapesten is legyenek ilyenek!

(via inhabitat)