keresés menü

Napi kúlnessz: automata bajba került bringásoknak

bike-parts-vending-machine

Csak egy sima defekt, és rögtön használhatatlanná válik a bringád, ráadásul még tolnod is kell a szervizig. Kivéve ha éjjel van, mert akkor tolhatod bárhova, nyitvatartási időn kívül senki nem fog veled foglalkozni. Erre a bosszantó esetre talált ki szörnyen praktikus megoldást Matthew von Ohlen és Joeseph Huba. Egy messziről hagyományosnak tűnő automatát olyan bicós jóságokkal töltettek fel, amik képesek egy hirtelen jött szükséghelyzetet megoldani.

A New York-i hipszterkerületként ismert Williamsburgban elhelyezett non-stop bringakelléktár olyan hasznos eszközöket rejt, mint biciklibelső, foltozó készlet, lakat, esőkabát, víz és protein szelet. Mellette pedig csavarkészletet és biciklipumpát is talál a megszorult a bringás.

bringaa

A közönség érdekes módon egyelőre megosztott: a lelkesedő bringások mellett a szkeptikus pillantások is fürkészik a masinát, amiről itt lehet bővebben tájékozódni. És hogy mi a rajz Budapesttel? Itt egyelőre még mindig a humán erőre hagyatkozhat az, aki elfelejtett vinni magával pótbelsőt és szerszámokat, a Bringangyal formájában.

bike-photo-5

bike-photo-2-1
bike-photo-2
bike-photo-4
bike-photo-3-1
bike-photo-5

(via & via)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥