keresés menü

Downtown Rollin: bárki nevezhet a szombati aszfaltbarát deszkaversenyre

downtownrollin00

Streetdeszka, longboard, cruiser vagy funnyboard: teljesen mindegy a deszka típusa, és trükköket sem kell ismerni, bárki indulhat augusztus 24-én az Downtown Rollin’ őrületen (Facebook-esemény erre!), akinek a talpa alatt van egy strapabíró lap, azon kerekek, az agyában elszántság, a lábikrájában pedig potenciál. A verseny hellyel-közzel úgy fog zajlani, ahogy egy Alleycat, csak itt most “kivételesen” a KRESZ-szabályok betartásával: a nevezők kapnak egy térképet, amin lesz hat darab belvárosi checkpoint, ezeket kell majd teljesíteni.

A hangsúly tehát nem a technikai jártasságon van, hanem a citysurfön. Egyszerűbben fogalmazva arról szól a sztori, hogy ki tud eljutni A-ból B-be, majd C-be a legfürgébben. A kiindulópont és a célszalag is az Erzsébet téren lesz. Korhatár nincs, se lent, se fent, videó viszont van:

Nem nehéz kitalálni, ki lesz a győztes: az, aki a leggyorsabban teljesíti az útvonalat az összes helyszín érintésével és a feladatok elvégzésével. Szombaton délelőtt 11-től egészen délutánba nyúlóan bármikor lehet regisztrálni és megmérettetni, a lényeg, hogy este hatig mindenki beérkezzen a finisbe. Itt az aszfaltvágta hivatalos oldala, ezen is csorogni fognak az infók folyamatosan, lájkolni büszkeség. Gördüljetek!

Addig meg nézzétek meg, mit nyerhettek:

Keménykerekű street-es kategória:
Puma Suede cipő
Cliché komplett deszka, a Garage Storre-tól
10 alkalmas LAB Sk8 Park bérlet az eXBox-tól

Leggyorsabb Funnyboard-os kategória:
Puma Suede cipő
Puma – Faun Longboard
10 alkalmas LAB Sk8 Park bérlet az eXBox-tól

Leggyorsabb Lány kategória:
Puma Suede cipő
Puma – Faun Longboard
10 alkalmas LAB Sk8 Park bérlet az eXBox-tól

Absolut leggyorsabb:
GoPro White Edition