Két éve Klára Levi és barátai pár hét alatt hazabicikliztek Spanyolországból, útközben pedig egy csomó emberrel tekertek, buliztak és persze filmeztek együtt. Így született meg a Cycle Me Home című opusz, a film címéből pedig mára szinte egy brand lett.

A CMH névre hallgató fixis banda azóta bejárta Európa összes valamit is érő nagyvárosát és persze végigfilmezték az utakat. A sok random felvételből Dusty Kid zenéjére összeforrasztott filmet július 26-án este természetesen egy alleycat-et követően mutatják be a Toldiban. Az ötszáz magyar valutáért megtekinthető mű stílszerűen Feel Free névre hallgat, és olyan városok bringás rokendrolljába vezet be a magyar srácok objektívén keresztül, mint London, Amszterdam, Párizs, Riga, Barcelona, Madrid, Berlin, Ljubljana és persze Budapest.

A vetítés előtt alleycat lesz a megrakósoknak, aki viszont nem tekerne csak nézne és utána NVC-s, LavaLava-s és Bounce-os dj-k zenéire lépkedne, annak 1000 a belépő. A film előtt még megtekinthető lesz egy húsz perces film a berlini 8bar csapat fixis Alpok-túrájáról. Ja igen, és persze lesz egyhelyben bringázós Goldsprint verseny is a nagyteremben, a sztori kereksége kedvéért. Szóval tisztogassátok a megjelenős bringát a bemutatóig, addig meg itt egy veszettül patentre vágott felizgató videó:

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)