keresés menü

Jön a világjáró magyar fixisták új filmje, nézd meg az előzetesét!

fellfree

Két éve Klára Levi és barátai pár hét alatt hazabicikliztek Spanyolországból, útközben pedig egy csomó emberrel tekertek, buliztak és persze filmeztek együtt. Így született meg a Cycle Me Home című opusz, a film címéből pedig mára szinte egy brand lett.

A CMH névre hallgató fixis banda azóta bejárta Európa összes valamit is érő nagyvárosát és persze végigfilmezték az utakat. A sok random felvételből Dusty Kid zenéjére összeforrasztott filmet július 26-án este természetesen egy alleycat-et követően mutatják be a Toldiban. Az ötszáz magyar valutáért megtekinthető mű stílszerűen Feel Free névre hallgat, és olyan városok bringás rokendrolljába vezet be a magyar srácok objektívén keresztül, mint London, Amszterdam, Párizs, Riga, Barcelona, Madrid, Berlin, Ljubljana és persze Budapest.

A vetítés előtt alleycat lesz a megrakósoknak, aki viszont nem tekerne csak nézne és utána NVC-s, LavaLava-s és Bounce-os dj-k zenéire lépkedne, annak 1000 a belépő. A film előtt még megtekinthető lesz egy húsz perces film a berlini 8bar csapat fixis Alpok-túrájáról. Ja igen, és persze lesz egyhelyben bringázós Goldsprint verseny is a nagyteremben, a sztori kereksége kedvéért. Szóval tisztogassátok a megjelenős bringát a bemutatóig, addig meg itt egy veszettül patentre vágott felizgató videó:

https://vimeo.com/70331775