keresés menü

A Mammut tetején tér vissza a Budapest Rooftop Cinema

Bár sportszerűtlenül kirakták őket egy korábbi helyükről, szerencsére végül az van, hogy augusztusban sem maradnak kultfilmek nélkül a rooftopperek: a Mammut 2 tíz éve nem használt tetőteraszán – amit Mammuttetőnek hívunk – a Budapest Rooftop Cinema újabb és újabb sikerfilmmel várja a mozifanokat.

Augusztustól a műfaji változatosság nem hagy alább: a szerelmesfilmes tábor kiadósat romantikázhat a Szerelmünk lapjaival vagy az Ízek, imák, szerelmekkel, a röhögés kedvelői a Másnaposokon, a TEDen vagy az Életrevalókon adózhatnak kedvenc elfoglaltságuknak, a komolyabb témák iránt érdeklődők a Fekete hattyút és az Egy kosaras naplóját nézhetik.

A sci-fi rajongók sem maradnak lógva: őket a Csillagok között, a Mad Max – A harag útja és az Iron Sky: Támad a Hold várja. Persze a Budapest Rooftop Cinema védjegyének számító kulfilmekkel is készülnek: A tégla, a T2 Trainspotting és a Donnie Darko is műsoron lesz augusztus első heteiben.

Részletes programok itt és a Facebookon!

A Mammuttető egyébként minden nap 19 órakor nyit, a Mammuttető bár azonban már 17 órától várja vendégeit – a filmeket sötétedéskor kezdik vetíteni.