keresés menü

Tanuld meg a WordPress weboldal készítés alapjait!

A digitális jelenlét ma már nélkülözhetetlen a vállalkozások számára, ehhez pedig saját online felületre, weboldalra, webshopra van szükség. Így azok előtt, akik értenek ezek elkészítéséhez, nagy jövő, végeláthatatlan munkalehetőség áll. 

Ma már nem feltétlen kell IT szakembernek, webfejlesztőnek lenni ahhoz, hogy elkészíts egy jól működő honlapot, hiszen a tartalomkezelő rendszerek (CMS) egyre felhasználóbarátabb módon működnek, és teszik lehetővé például a legismertebb rendszer, a WordPress esetében, hogy akár 5 perc alatt elkészíts egy saját honlapot. Hogyan sajátíthatod el a tudást? És miért pont a WordPress-t válaszd? Utánajártunk, összeszedtük, megosztjuk veled. Tarts velünk!

Bejegyzés megtekintése

Mi az a WordPress?

A kérdésre a rövid válasz: ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, egy modulárisan felépített publikációs platform. Tanuld meg használatának alapjait a DevAkadémia online WordPress tanfolyamán rövid idő alatt, saját tempódban.

A WordPress egy olyan fantasztikus eszköz, alapjaiban ingyenesen elérhető szoftver, egy honlapmotor, amellyel bárki, aki alapvető szövegírásra képes, el tud készíteni egy blogot, weboldalt vagy akár egy portálrendszert rövid idő alatt, programozói ismeretek nélkül. Ebben rejlik a nagyszerűsége. 

A WordPress weboldalaknak számos eleme van, amelyek abban segítenek, hogy a lehető legtöbb lehetőséget kihasználva és a szükséges funkciókat, widget-eket beépítve játszi könnyedséggel honlapot fejleszthess magadnak. És mindezt ingyen.

A WordPress elemei

A weboldal grafikai felépítését, a megjelenést a sablon adja. Közel 1600 ingyenes és hasonlóan nagy számú fizetős téma áll rendelkezésre, hogy a leginkább neked tetsző honlapot készíthesd el. 

A felhasználók fejlesztéseinek köszönhetően 20 ezres nagyságrendben állnak rendelkezésre bővítmények, amelyekkel további funkciókat adhatunk hozzá, illetve ún. widget-ek vagy kisalkalmazások segítenek az oldal megjelenésének finomhangolásában. Ezeket ún. drag and drop technológia segítségével könnyedén építhetjük be a honlapba, és azonnal látható eredményt produkálnak. 

Természetesen a WordPress is követi a kor elvárásait, és mobil operációs rendszerekről is elérhető.

Miért éri meg WordPress honlapkészítést tanulni?

Napjainkban egyre többen vágnak neki a világnak, és dolgoznak bárhonnan. Ehhez távmunkában, nemzetközi környezetben is végezhető, jól jövedelmező szakmára van szükség, amely a világon mindenhol ugyanazt jelenti. A WordPress honlapkészítés pont ilyen. 

Amennyiben csak saját magadnak készítenél weboldalt, akkor is hasznos a WordPress tanfolyam, itt ugyanis oktatók segítségével, gyakorlati példákon keresztül tanulhatod meg a tartalomkezelő rendszer használatát, ráadásul a saját tempódban haladva, akár munka mellett is.

Válassz olyan új szakmát, amely nagy jövő előtt áll, és független vállalkozóként is űzheted. Szerezz piacképes tudást, tanulj bármikor, bárhonnan, sajátítsd el a WordPress honlapkészítés alapjait akár programozói tudás nélkül 7 hét alatt.

(Szponzorált tartalom)