keresés menü

Józsefváros egyik pillanatról a másikra rendelkezett az Auróra és a Corvin Club bezárásáról

Két és fél éve újult meg a Blaha Lujza tér legmagasabban fekvő szórakozóhelyszíne, amiről abban az időben mi is közzétettük ezt az átalakulós time lapse videót – valószínűleg akkor még senki nem sejtette, hogy 2018 nyarán totál váratlanul áll beléjük páros lábbal az önkormányzat.

És az Aurórába is, amit egyszer már próbáltak erőből megfingatni, akkor sikertelenül. Egyelőre.

Most a nyolcadik kerület hivatalos oldalára került ki egy írás (aláírás: sajtóiroda), miszerint az Auróra Kioszkot (amit “közbiztonsági érdekből” akartak bezáratni tavaly, nyilván arra a drograzziára utalva, aminek végén egyeseknél spanglit találtak) és az Auróra Kertet (aminek meg állítólag az engedélyei nem voltak meg) addig becsukatják, amíg nem mutatnak fel érvényes szerződéseket, amik igazolják az ingatlanok használatának jogcímét.

Egy közveszélyes hely: az Auróra Kert

Az Auróra időközben úgy reagált, hogy ők nem kaptak hivatalos értesítést, önkormányzati honlapokat és sajtóhíreket pedig nem kommentálnak. A Corvin Clubot pedig azért záratják be ideiglenesen egy eljárás idejére az írás szerint, mert

“a 2018. június 21-én a hajnali órákban a helyszínen végzett rendőrségi ellenőrzés következtében több személy esetében a rendőrség kábítószer birtoklása, valamint kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntető eljárást folytat.”

Tehát továbbra is megy a gyakorlatban az a teljesen parasztvakító, alattomos módszer, hogy a helyet büntetjük pár tudatmódosító gyerek miatt, akik amúgy semmi veszélyt nem jelentenek a világra.

Amúgy meddig is hagyjuk megtörténni mindezt?!

Tűz tartalom 🔥