keresés menü

Jön a Tinder Plus, és ki tudja, hol áll meg!

A hír ugyanis az, hogy igen, jön a fizetős prémium változat a népszerű randi/szexapphoz, aminek népszerűségét kiválóan illusztrálja, hogy már Tinderbulit is csináltak a Fogasházban. Mármint nem a Tinder, hanem a Fogasház.

Hogy ez a pro verzió mit fog tudni? Például lesz benne egy undo (visszacsinálás) gomb, ha két pillanattal később esik le, hogy hopp, hát az előző arc talán nem is volt annyira baltával faragott, ezért mégis jobbra húznánk. És azt is megtehetjük majd, hogy nem csak a saját környékünkön nézünk körül, hanem átállítjuk a lokációt mondjuk Párizsra. Vagy Hongkongra. Vagy Sao Paulóra. Vicces lesz az ismerkedős meneteket kiterjeszteni külföldi városokra, persze miért is beszélünk többes számban, hiszen mi sem használjuk az appot!

Izgalomba jönni annyira nem kell még persze, egyelőre még az amerikaiak is csak március közepén-végén száníthatnak az új featúra élesedésére, aztán szép lassan nyilván majd az egész világ is. Ettől függetlenül a TechCrunch cikke szerint in-app vásárlások formájában már tesztelik, hogyan reagálnak az emberek a különféle árazásokra, havi egy dollártól egészen húszig húzzák a palettát.