keresés menü

Fogadjunk, hogy ezt te is láttad jönni: Tinder lesz a buli a Fogasházban!

Elég kézenfekvő ötlet csinálni egy estét, ahol a tinderes match-ek találkozhatnak, amúgy meg mindenki más élőben ragaszgathat egymásra LIKE matricát, de még NOPE-ot is! Ezzel máris fényévekkel a Facebook előtt jár a dolog, ahol ugye felháborító módon a mai napig képtelenség nemteccikelni. Szóval a népszerű randiapp végre életre kel, lehet együtt örülni, csalódni, smárolni, és a vécésnéni gyanútlan ücsörgésétől alig pár méterre olyan dolgokat művelni, amik után még egy jobboldali párttelevízió sem merne oknyomozni.

Teaservideó is van a nagyszerű Szombat Évától, az ő Boldogság-kiállításának bájos modorában:

Megkérdeztük a Kolin zenekarból ismert Linczényi Márkót, aki az esemény társszervezője, hogy hogy ment ez az egész az első Tinder-bulin. Ezt mondta:

“Teltház volt, és hajnali ötig maradtak is, amikor a házibuli zenéjével abbamaradt a dj-szett. Az alapvető ötlet az volt, hogy segítsünk lerombolni a magyar tinderezők gátlásait. Egyrészt biztosítunk egy helyszínt és időpontot, amikor nem ciki valakit randira hívni. Egy olyan eseményt hoztunk létre, ahol mindenki “büntetlenül” randizhat. Másrészt csökkentjük a lappangó tinderesek táborát és növeljük azokét, akik nem tartják cikinek azt, hogy társkereső alkalmazást használnak. Egyrészt a Tinder ugyanannyira közösségi oldal, mint társkereső,

másrészt pedig mindenki fent van, maximum titokban.

Az októberi esemény azt mutatta meg, hogy a Tinder körüli felhajtás mindenkit érdekel, és a Fogasban nagyon szívesen éltek az általunk nyújtott offline, azaz valódi lehetőségekkel. A like és nope matricák például másfél óra alatt teljesen elfogytak. Akár komolyan, akár szórakozásból, de mindenki imádta a másikra ragasztgatni őket. A december 11-i bulin közös matchfallal készülünk, amely mögé állva örök emléket készíthet bárki a meccsével, a buli ideje alatt pedig továbbra is SZABAD A CSÓK!”

Ehhez már nem is tudunk mit hozzáfűzni, legfeljebb annyit, hogy itt az event, addig pedig mindenki nyomogasson bőszen!