keresés menü

Sziget2017: új olcsón berúgós stratégiáról suttognak a Szigeten

Igen, idén is ki lehet menni az Auchanba bolti áron alapozni. Annyi alkohol van behűtve a boltban a rövidekig bezárólag, hogy azzal az egész fesztivált meg lehetne picit borítani. Sőt, már egy sátor és toitoi-sor is van a hely előtt, hogy kulturáltabban lehessen spórolni.

Igen, az egész évben működő Csonakház ismét olcsóbban méri a sört. Szemben az általános 700 forintos csapolt Dreherrel, itt már 500-ért adnak egy Arany Ászokot. De ezek egyrészt nem újak, másrészt van itt még valami, ami eddig nem volt:

PEZSGŐ!

Akárhogy is forgattuk az itallapot, azt kellett látnunk, hogy a Szovjetszkoje Igrisztoje pezsijeit relatíve olcsón dobálják. Konkrétan három sör áráért, 2190 forintért felkaphatsz egy egész üveggel. És aki ivott már meg egy üveg pezsgőt egyszerre, az tudja, mit jelent ez.

A felfedezés után pár helyen megkérdeztük, hogy ez tényleg van-e, három helyből háromnál azt mondták, hogy volt szó valami pezsgőről, de mégse lett. Aztán megtaláltuk a Szovjetszkoje Pezsgő Bárt a Colosseumól nem messze, ahol a tábla, majd az ott dolgozók is megnyugtattak, hogy így van.

Azért óvatosan, ezekre is maradjon agyatok:

Sziget2017: ezt az öt dolgot nagyon nagy kár lenne kihagyni az idei fesztiválon