keresés menü

Őrületes buligép: merre legyen a menet ezen a hétvégén?

Péntek

VANS Classics @ A38
Hatalmas VANS-nap lesz pénteken a hajón, cipőfestéssel, a tetőteraszra pakolt félcsővel, VANS-gofrival és annyi gitár- illetve villanyzenés fellépővel, amit most itt el se kezdünk sorolni. Inkább kattintsatok tovább vagy csak menjetek oda korán, jó lesz!

Bang Dat? #6 @ Fogasház
Hatodik epizódjához érkezik az Urbanplayer-szerzőt is a soraiban tudó, mindenféle modern tánczenéket kultiváló bulika-sorozat. Vendégük is lesz a prágai Honey-T személyében, aki feltehetően főleg slágeres garage house-okat fog tolni a talpak alá.

Snap Back Party @ Urimuri
A Nanushka és a Hotel Nomuri közös hiphop-buliján a nagybetűs Magas Élet párosa, Hencz Peti és Király Marci adagolják az autentikus beateket. Lesznek még csak erre a bulira gyártott, limitált szériás baseball-sapkák meg minden, ami a hiphopba belefér.

Furrow, Something @ BOTB
Két cuki angol zenekar a Beat On The Bratben – szól a rövid ajánló a szervező blogján, event pedig nincs is. A Furrow dallamos punkzenét játszik, a Something meg valami maszatolós indie-t. Tuti jó lesz, ahogy az utána következő We Love California buli is, ahol állítólag szintén feltűnik egy szerzőnk!

Szombat

Martin Buttrich @ Cinematiné
Ahogy korábban már megfogalmaztuk, az egyik legkülönlegesebb ízlésű tech-house DJ érkezik Budapestre, de figyelem: mindezt nappal teszi! Márpedig a délutáni táncikálásnál kevés jobb dolog van.

Farbwechsel Label Night 002 @ A38
A tavalyi év után ismét felvonul a teljes Farbwechsel-legénység a Hajón a Monkey6 prezentálásában. A tetőteraszon indul a buli, majd az idő múlásával leköltöznek a hajógyomorba a srácok. Pontos menetrendért figyeljétek az eseményt, de talán a legjobb már koraeste kivonulni a hajóra és teljes éjszakai műszakban habzsolni a minőségi zenéket.

Glaubic, LavaLava @ Corvintető
A Corvintetőn a LavaLava látja vendégül a szlovák Glaubicot, a bounce-os Mr. Hi-t és a nyári szünetet tartó Lärm főnökét, Manekot. Lavás részről Tolo és Falcao állnak be a pult mögé az este folyamán.

Le Hjarta @ Rombusz
Végül jöjjön két gitáros buli! A hamarosan első lemezét kiadó Le Hjarta poszt-punkos indie rockot játszik fogos dalokkal a svéd kultúra bűvöletében – most épp a Rombuszban.

Balaton @ Hunnia
A ’80-as évek undergroundjának elnyűhetetlen kultzenekara, a Balaton pedig – hogy Budapesten is legyen Balaton a hétvégén – a Hunniában adja szokásos havi koncertjét.

Tali mindenütt!

Tűz tartalom 🔥