keresés menü

Martin Buttrich Budapesten röfögtet egy jót, na de nappal! Szombaton!

A délután támadó tánckedv egészséges dolog, pláne, ha a kereslethez kínálat is kapcsolódik: ezen a hétvégén ugyanis a soron következő Cinematiné, ami már délben elkezdődik, este tízkor pedig már vége is szakad. A köztes periódusban viszont kisebb csoda is megeshet, mert – a magyarokon kívül, mint a The Debut és a Hi!Fly lemezelői – a komoly követőtáborral bíró Martin Buttrich áll be a pult mögé, pályatársai, Guti és Mendo mellett.

Buttrichról olyan remekségeket olvashatunk az interneteken, miszerint éppolyan gördülékeny előadást tud produkálni egy mixkonzol, mint egy virtuális dob kit mögött, hogy olyan kiemelkedő kiadókál jelentek meg munkái, mint a Planet E, a Cocoon vagy a Poker Flat, és hogy még Grammyre is jelölték egy Tori Amos-remixéért.

Meghívólevelet küldtek már neki olyan klubokból, mint a londoni Fabric, a berlini Panorama Bar vagy az ibizai Amnesia,

és persze nagy tulajdonnevekkel bárki dobálózhat, mégis elég belefülelni abba a hangzásba, ami miatt rögtön megérthetjük, miért is használnak a neve kapcsán olyan jelzőket, hogy különleges, művészi, más. Mármint a tech-house közegen belül:

Audiofly, Nick Curly vagy Matthias Tanzmann után tehát a folytatás is elég erős, aminek ráadásul még aznap este afterpartija is lesz. A főeseménynek itt lehet örülni nagyon.

Tűz tartalom 🔥