keresés menü

Pörkölttel háborúznak Budapest menő helyei, a kajapénzekből adományok lesznek

punkosdi00

Pünkösd Piknik Adománygyűjtő Fesztivál, tudtátok, hogy van ilyen? Pedig ma erről szólnak a dolgok a Dürer Rendezvényház 35 ezer négyzetméteres ősfás parkjában, ahol lehet enni, inni, sportolni, gyerek mozgásigényét kielégíteni, és persze zenét hallgatni. Azt találták ki ugyanis, hogy Nagy Bogrács Balhé néven több mint harminc csapat részvételével egyfajta alternatív vacsoracsatát kerekítenek, amiben a legfőbb szabály az, hogy kizárólag pörkölt jellegű ételeket főzhetnek a brigádok.

Ezek között szórakozóhelyek és zenészek egyaránt lesznek, így például láthatjuk főzőcskézni az Irie Maffia, a Dürlin, a Telep, a Gozsdu Manó, az RCKO FM, a Kolor, az Intim Torna Illegál, az Ankert és az Akvárium képviselőit is. És a legjobb: a befolyt hozzájárulásokat az a Budapest Bike Maffia kapja, akikről már mi is írtunk, és akik a pénzből rendszeresen segítenek hajléktalanokon, rászorulókon.

Ilyen kültéri dizájn előtt kavargatta a szaftot az Ankert:

punkosdi03

Az Akvárium Klubosok pacifita mosolyok mögé bújtak:

punkosdi02

És persze további képek, információk, folyamatosan frissülő hírfolyam csordogál az esemény hivatalos Facebook-oldalán, de nem ám csak azt érdemes nézni, hanem személyesen is elmenni a Dürer szabadterére – hiszen estig zajlanak a programok, még a Fullkolor Design Piacot is itt tartják ma, és lehet állószimulátorral bringaversenyben részt venni, és Tom Select és Waxman dj-szettjeire topogni, és, és – minden egyéb az előző linken. Pörköltöt enni ne feledjetek!

Tűz tartalom 🔥