keresés menü

Páran Kínában a derekuk köré tekerik a füleskábelt, hogy így mutassák meg, mennyire vékonyak

:((((((((((((

Ha azt hinnéd, hogy Amerikából érkeznek a leghülyébb challenge-ek, az áruházban 24 órára elbújástól kezdve a mosókapszula-evésen át a kotonfelszippantásig, akkor mostantól ne hidd, mert a Távol-Kelet is nagyon igyekszik felzárkózni. A fülhallgató-kábeles kihívás vadul terjed a kínai közösségi médiában, és lényegében erről szól:

A challenge a Toutiaoxinwen nevű Weibo-csatornáról indult, és a kezdeti poszt már 75 ezer lájknál és hatezernél is több kommentnél jár. Persze eleve idióta a sztori, hiszen minden füles más, eltérő kábelhosszakkal, és az idiótaságot szerencsére van, aki észre is veszi, és például olyat kommentel, hogy:

“bocsi, bluetooth-os vagyok, következő kérdés?”

És szintén akadnak bőven, akik vagy irigységüknek adnak hangot (ennek szól a posztunk elején a sok szomorú nemszmájli), vagy arról panaszkodnak, hogy ez is csak a testvillantás újabb formája.

Nem ez az első Kínából érkező, nem túl épületes, sokaknál felesleges önostorozást kiváltó furatrend, ami hátára fordítja a szépség forgalmát: volt már olyan is, hogy a nők azon versenyeztek online, ki tud több pénzérmét elhelyezni a kulcscsontja mögött, aztán A4-es papírral mutogatták, kinek keskenyebb a teste.