keresés menü

Ne csak nézz, lásd is meg, hogy az ősz egyik legjobb hétvégéje jön!

Péntek

The Revenge @ Room 8
Hoppácska, rögtön egy új klub a hétvégi naptárban! A soundcheck partin mi már meglestük az akkor még készülődő Room 8-et, most azonban már szélesre tárt kapukkal várják a házibulihangulatú house-bulikra vágyókat. Az angol The Revenge mellett zenél Vikipop, Crimson pedig Bal5000-rel b2b-zik pénteken. Szombaton pedig az orosz Acos Coolkasszal, Gensivel és Holickal folytatódik a nyitóbuli. 

Oskar Offermann @ Toldi
A Toldiba a Panorama Barba is gyakran megforduló, berlini Oskar Offermann érkezik egy háromórás techno-house bazárral. Illő módon, a vendéglátó Tom Select warmuppol.

Belle Belle, the boy and the tele @ Hátsó Kapu
Érzelmes estéhez érzelmes felvezetés, szintimelankólia és Telecaster-melankólia az első két sörödhöz: avagy a Belle Belle és egy srác egy gitárral.

My Pendrive Collection @ BOTB
Tims, Pancsi, Eckelpotta, Punkee Rapbitch, Sheela Na Gig, Hobgoblin, Diana Rossz, Rat Queen + slágermágus bónusz vendég. Hogy ez micsoda? Hát egy este nyolc lány és egy meglepivendég a Beat On The Brat dj-pultja mögött.

Here Comes The Indian @ Központ
Indul Szobahipszter Ákos bulibirodalmának újabb sorozata. De mi is lesz ez, kérdeztük az illetékest: “Összepakoljuk, mi volt izgi a kedvenc blogjainkon az elmúlt egy hónapban, és egy szépen szerkesztett prezentáció formájában bemutatjuk a Központban.” Első vendég: Maugly. 

Szombat

Colin Stetson, Mika Vainio @ Trafó
Erről a buliról speciel mindent leírtunk már egyszer, de itt is jelezzük, hogy Trafóban lesz a legsűrűbb művészetdózis a bemelegítősávban.

Deck Attack w/ Palotai @ Fogas
Palotai és Cyborg Templar vendégeskednek Infragandhi szokásos szombati dekkattakkján a Fogasban.

Dave Aju @ LÄRM
Palotaiék felett a LÄRMben a hiphopos és jazzes hatásokat a tánczenébe olvasztó, San Francisco-i Dave Ajut látja vendégül a Lava Lava.

Designer Drums @ Urimuri
A szokásosnál mostanában picit ritkábban felbukkanó Designer Drums, a Szobahipszter – Soundbank – Route 8 sorral áll ki az Urimura nagyérdeműje elé a legkúlabb tánczenékkel.

Jon Langford, Martin Bramah @ Gólya
Langford a Mekonsszal lett a punktörténelem része, Bramah pedig a Blue Orchids mellett még a The Fallnak is alapítótagja volt. Na, ők játszanak külön-külön és együtt is a Gólyában. 

Beat On The Brat 1st Birthday Bash @ BOTB
Az egyéves klub stílszerűen a Romanes nevű Ramones-tribützenekarral és all star dj-csapattal ünnepel.

Tali mindenhol!

Tűz tartalom 🔥