keresés menü

Idén is felrobban a jóságoktól a Buda tetején megbújó strand

Nem sok medencés különítmény akad a fővárosban, illetve úgy általában az egész országban, ami tisztességesen újszerű kultúrprogramot kínál abban a tekintetben, hogy nem egy kongaelőadással súlyosbított zenés-táncos animációt kínál a lesben áll egy cápa dallamaira, miközben esetleg még egy ágrólszakadt bikinis szépségverseny is indul a sarokban.

Ellenben tudja, mi van az ízlésspektrum másik végpontjában. Mondjuk derekas mediterrán soul vagy hiphop vagy house aláfestésnek, ahogyan pénteken Slanki, szombaton a Citymatiné Hippiknik 2.0 vagy vasárnap Slow, Vanis és még mások azt elintézik.

A Napozóban, igen, ahol már tavaly is ekkora sztorik mentek.

A történet fonala pedig idén is gombolyodik tovább Budapest legtitkosabb strandján, egy, a tavalyinál füvesebb területen, amin bárki bedobhatja magát pingpongban, petanque-ban, tollasban vagy röpiben, ha éppen kellően fel akar izzani egy csobbanás előtt,

ha pedig igazán nagy versenyzőnek érzi magát a zsigereiben, akkor elindulhat az ezekből a számokból szerveződő strandolimpián is.

Mindezekért a cselekvésekért pedig csak simán fel kell gurulni az Istenhegyin:

CityMatiné S05E04 – Ti milyen tipit építetek?

Previously on CityMatiné:See you this Saturday at Napozó again!Event: CityMatiné s05e05 – Peepshow at the Valhalla w/ Daniel Sanchez (NL)

Közzétette: CityMatiné – 2016. július 27., szerda

Ha cápa nem is áll majd lesben, végtelen nyugalom, csak lombsusogással kettévágott csend, szmoggőzös belvárosi levegő helyett hegyi változat, tiszta vízű medence, finom brunch és fanki frissítők nagyon is. Huszonegyes busszal a Moszkvától még mindig csak potom 20 perc az út!

Napozó Facebook itt.
Fotók: Kinál Marcell & Facebook

Tűz tartalom 🔥