A Napozóban, természetesen.

Csillebérc mellett, a város felett, tömegek helyett: aki hajlandó volt már tavaly nyáron is megtenni azt az extra lépést, hogy az olvadozó belpesti betondzsumbujból valamilyen kerekes jármű támogatásával felmásszon a hegyre (egészen pontosan ide ni, autó híján a 21-es busz is felvisz a Moszkvától, Csillebérc, Gyermekvasút az állomás neve), az valószínűleg idén is tisztában van Budapest legletisztultabb hegyi strandjának előnyeivel. Ami több mindenben is megmutatkozik:

  • Kevesen járnak erre, ezért nyugiban lehet strandolni
  • Kevesen járnak erre, ezért be lehet üzemelni hangfalakat.

Sőt, idén már megmérkőzni is lehet egy ELLENÁLLHATATLAN NYEREMÉNYÉRT: tálca sörért + idei komplett szezonbérletért, különböző sportos szakágakban,

érkezik ugyanis most szombaton, tehát ugye július 23-án a a kettes számú strandolimpia, amiben klasszikus balatoni stukk, strandröplabda, pingpong forgó és kidobós (hoppáhoppá!) szerepelnek versenyszámokként. A nevezési díj ezeröt, ami tartalmazza a strandbelépőt, egy bemelegítéshez is alkalmazható korsó sört, meg magát a nevezési díjat. Ami így eléggé barátian hangzik.

Azt azért érdemes tudni, hogy déli tizenkettőkor lezárulnak a nevezések, tehát aki rá akar ugrani a dobogóra a nap végén, annak már délelőtt meg kell érkeznie.

Ez egyébként nem az első és nem is az utolsó program a Napozóban idén, rendszeresen szerveznek például jógaórákat (a következő szessön ekkor) a medence partján, vetítéseket a Secret Cinemával, és a topogós house villantós ünnepe, a CityMatiné is elég gyakran költözik ide, legközelebb július 30-án.

Ha ennyi még nem lett volna elég, akkor:

É L E T K É P E K .

Napozó Facebook itt.
Fotók: Kinál Marcell & Facebook

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)