keresés menü

Nagyon sör a buli: vendégszerzők az Urbanplayeren!

Nyár van és semmi baj, mert szárnyaink alá vett minket a platinahabzású partisör, a jó Miller!

Igen, ez egy ünnepélyes bejelentés. Bátran lehet minden tenyerünkbe hatosával odaképzelni a koccintós kisüveget. A szponzori egymásba kapaszkodásnak egyébként nem is akartunk különösebben ellenállni, már csak azért sem, mert ez az a sörmárka, ami már a külcsínével is utal az ébenfekete éjszakákra, mi meg bensőséges viszonyt ápolunk ezzel a napszakkal, ugyanúgy, ahogyan a minőségi sörrel is.

A Miller támogatásával júliustól ráadásul ennek a hírneves, magas fordulatszámon zajlós, vigalmi negyedes éjszakának egy-egy izzó karaktere elé pöckölhetjük oda a billentyűzetet, aki majd jól elmondja, éppen milyen tutiba süllyedt bele fejtetőig. Meg sok minden mást is. Lesznek köztük DJ-k és nem DJ-k, talán MC-k, esetleg buliszervezők, de mindenképpen úgynevezett nevezetes VÉLEMÉNYVEZÉREK.

Az első rögtön a Designer Drums kedves, hiperaktív colosa, a Venicey Valley menedzsere és a Keep North ügyvivője, Vereczkey “Szobahipszter” Ákos!

Ő lesz tehát az első, aki kiszínezi mindennapjainkat azzal, hogy néha-néha beavat, tudósít, morfondíroz egy isteneset – lehetőleg egy üvegcse platinahabzású partisör mellett! Figyeljetek, mert napokon belül kezdődik.