keresés menü

Meghalt az ember, aki feltalálta az elátkozott hawaii pizzát :(((((

A nagy gőzölgő tésztaisten nyugosztalja a 83 éves korában elhunyt Sam Panopoulust, aki azzal vált híressé, hogy először helyezett ananászt a pizzára, hogy az később letarolja a világot a maga ellentmondásával – emlékezzünk csak, nemrég maga az izlandi elnök is kinyilatkoztatta, hogy ez a gyümölcs ellentétes a pizza intézményével, ezért legszívesebben betiltaná.

Pedig hány másnap kezdődött már vele, hány kongó hétvégi gyomorban szívta magába a savakat, hányszor nézte végig a dobozban otthagyott széle velünk az aktuális kedvenc sorozatunkat?!

R I P.

Panopoulus egyébként huszonévesen, 1954-ben emigrált Görögországból Kanadába, és számos éttermet vitt ott élete során testvéreivel. Híres-hírhedt kreációja úgy született meg, hogy egy napon kitalálták, rakjanak konzervananászt a pizzára, csak kíváncsiságból, az íze végett. És miért lett a találmány neve az, ami? Hát mert Hawaii volt ráírva a konzervre. LOLOL.

“Fiatalok voltunk a bizniszben, csomó kísérleteztünk”

– mondta a BBC kérdésre. Az biztos, hogy bármelyik oldalon is álljunk, a hawaiipizzagyűlölőn vagy a hawaiipizzaimádón, amíg élünk, nem felejtjük el ezt a kreációt.

Soha, de soha ne mondj rosszat a pizzáról, különben úgy jársz, mint ez a meggondolatlan fitneszblogger