keresés menü

Soha, de soha ne mondj rosszat a pizzáról, különben úgy jársz, mint ez a meggondolatlan fitneszblogger

Lassan már se szeri, se száma a pizzát ért méltatlan támadásoknak. De szerencsére mindig, minden helyzetben jön a felmentő sereg.

Itt van például az izlandi elnök, aki körül pár napja összecsaptak a hullámok, miután közölte, hogy szíve szerint betiltaná az ananász alkalmazását a híres olasz lepénykenyéren. Azóta már nyilatkozatának finomítására kényszerült.

Az újabb (jó, igazából régebbi, de most elénk került) versenyző egy többtízezres követőtáborral bíró nigériai fitneszblog, ami szintén elkövette az ordas hibát: páros lábbal szállt bele a paradicsomi-paradicsomos találmányba.

Ezt a kérdést szegezték a világnak:

“Két szelet pizza egyenértékű azzal, mintha lenyelnél három kanál meleg olajat. Na, most volna kedved pizzát enni?”

A bili annak rendje szerint borult.

A Twitter népe egy emberként ugrott a posztra, több százan tették egyértelművé, hogy igen, nagyon is lenne kedvük két pofára befalni azt az ízléses két szelet pizzát.

Van, aki azzal maxolta ki a történetet, hogy lehetne egyenértékű egy liter disznózsír vérbe injekciózásával is, ő akkor is rámarna arra a két szeletre.

Hihetetlen, de a blog Twitter-fiókjának névtelen kezelője azért még egyszer bepróbálkozott, és a hype-on felbuzdulva egyenesen szavazást írt ki: na akkor most ennéd vagy nem ennéd a három evőkanál mocskos olajat??!?!!?!

Ebben a pillanatban a szavazás úgy áll, hogy 90 százalék enné és 10 százalék nem. Több mint 12 ezren szavaztak. Kérdés van még?

Pizza = Élet.

Tűz tartalom 🔥