keresés menü

Minden idők legolcsóbb Adidas-cipőjét akarja elkészíteni Kanye West

Ha jól emlékszem, Kanye West egyszer már bejátszotta ígéretileg, hogy mindenki számára elérhető ruházati cikkek lesznek a valamelyik kollekciójában (alighanem a Yeezy Season 2-ban), aztán persze egy póló is több száz dollárt kóstált. Most azonban úgy fest, hogy tényleg lehet valami a nagyközönség felé való nyitásból.

A BBC Radio 1-on beszélt arról a repper, hogy nem csak az IKEÁ-val szeretne közösen dolgozni, hanem a Payless nevű családi cipőbolttal és az Adidasszal már kezdeti konkrétumok is vannak egy mindössze harminc dolláros cipő kapcsán. De adjuk át a szót Kanye Westnek:

“Odamentem az Adidashoz, és mondtam:

Adidas, tudom, sohasem csináltál ötven dollárnál olcsóbb cipőt, de most egy olyat kell csinálnunk, ami harminc dollárba kerül.

És én hordani fogom, mindenidők legmenőbb cipője lesz. Számomra ez a dolog a legizgalmasabb dolog, amit valaha csináltam.”

Én nem tudok másra gondolni, mint hogy tényleg elkezdett pörögni a 2020-as választásokon való indulásán. Aminek a valószínűségét egyébként továbbra is fenntartja az ominózus interjú szerint.

(via)