keresés menü

Kedves Instagram, cseszd meg a kettős mércédet, a mellbimbó az csak mellbimbó!

Tulajdonképpen ez az üzenete a genderless nipples nevű instagram-fióknak, ami nem tesz mást, mint bimbókat posztol. De úgy, hogy nem ismerjük a körítést, tehát hogy az éppen férfihez vagy nőhöz tartozik. Így hiába akarná eldönteni a (szerinte) vitatható képeket cenzúrázni nagyon szerető képmegosztó, hogy az egy tiltást érdemlő női mell, vagy egy szabadon megosztható férfi mell része, nem képes megadni a megfelelő választ. Nice one.

A ravasz projekt így az emlőcenzúra árnyékában a következő tanulságig egyszerűsíti a világnagy dilemmát: gyerekek, a bimbó az csak bimbó!

View this post on Instagram

Dear Instagram, why don't you try and figure out which nipples you can and cannot delete? Good luck! ??????⭐️

A post shared by Genderless Nipples (@genderless_nipples) on

Persze a hozzászólók már nem feltétlenül gondolják így, egészen szép értelmiségi kommentkarate alakult ki a legutóbbi kép alatt, ami azt bizonyítja, hogy az Instagram cenzúrarobotja (vagy cenzúraembere) minimum egyszer már szépen besétált a csapdába, hiszen mint kiderült, pont egy férfi mellkashoz tartozó bimbit sikerült leradíroznia.

A fiókot kezelő Morgan-Lee Wagner, Evelyne Wyss és Marco Russo ezzel egy remek kreatív terepet alakítottak ki a diskurzusra, amit eredetileg egyébként az elnökválasztási kampány alatt akartak elindítani, mert elegük lett abból, mennyi hülyeség hangzik el női jogokról és egyenlőségről a jelöltektől és azok környezetében.

Mi pedig kíváncsiak vagyunk, hogy a továbbiakban mihez kezd az Instagram a nemtelenített bimbókkal :)

View this post on Instagram

My nipple isn't sexual, your thoughts are. ???

A post shared by Genderless Nipples (@genderless_nipples) on

View this post on Instagram

Why would anyone be offended by their own anatomy? ⭐️

A post shared by Genderless Nipples (@genderless_nipples) on

Nem ez volt az első furmányos Instagram, amire ráakadtunk. Hanem: